Bouw & Restauratiebedrijf van de Burgt & Strooij

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Amsterdamseweg 155 , 3812 RR Amersfoort, Utrecht

E-mail

Over Bouw & Restauratiebedrijf van de Burgt & Strooij

Monumenten vertellen verhalen uit het verleden. Door vakkundige restauratie en onderhoud zorgen we dat die verhalen voor de toekomst behouden blijven.

Wie er een beetje oog voor heeft, ziet het terug in elk monument: authentieke stijlkenmerken die een ambachtelijk vakmanschap verraden. Dat zit hem niet alleen in de kwaliteit van de gebruikte materialen. Maar zeker ook in de toegepaste technieken, de zorgvuldige afwerking en de aandacht voor het detail. En juist daarin ligt de kracht van restauratie bouwbedrijf Van de Burgt & Strooij.

Al sinds 1999 leggen we ons vooral toe op restauratie en onderhoud van monumentale bouwwerken waarbij nadrukkelijk meer kennis en kunde is vereist. Op onze site www.vandeburgtenstrooij.nl stellen we ons graag nader aan u voor en vindt u een overzicht van eerder gerealiseerde projecten. Wilt u een keer persoonlijk kennismaken, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Construction Manager

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Bouw & Restauratiebedrijf van de Burgt & Strooij in Amsterdamseweg 155, Amersfoort Utrecht 3812 RR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Amersfoort Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amersfoort Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amersfoort Utrecht, 3812 RR, Nederland

 • Golftime

  Amsterdamseweg 47 /A Amersfoort Utrecht 3812 RP

 • G. Tap

  Schimmelpenninckkade 38 -40 Amersfoort Utrecht 3813 AE

 • Direct Conaction

  Bruggensingel-Noord 17 Amersfoort Utrecht 3823 BA

 • Babyswinkel

  Slangevecht 14 Amersfoort Utrecht 3813 LT

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818550]