Brouwers Notariskantoor

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Bergstraat 18 , 3811 NH Amersfoort, Utrecht

E-mail

Over Brouwers Notariskantoor

Brouwers Notariskantoor (voorheen: Keetell Notariskantoor) in Amersfoort is een modern notariskantoor.

Of het nu gaat om het kopen van een huis, ondernemen, samenwonen of erven, onze dienstverlening past bij uw wensen. Bij ons staat de cliënt centraal, niet de documenten. Wij zijn een notariskantoor met verstand van juridische en fiscale zaken. Wij verzorgen alle notarieel-juridische diensten, zowel op het gebied van onroerend goed en ondernemingsrecht als personen- en familierecht.

De samenstelling van het kantoor bestaat momenteel uit één notaris en twee notarieel medewerkers. Uit beoordelingen op internet en ook op andere wijze blijkt dat veel cliënten de relatieve kleinschaligheid van het kantoor weten te waarderen. Er wordt voldoende tijd genomen om alles goed uit te leggen en op vragen in te gaan. Er is snel direct contact met de dossierbehandelaar en de tarieven zijn verhoudingsgewijs, gelet op de geboden service, scherp te noemen.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

13-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/brouwersnotariskantoor/

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Brouwers Notariskantoor in Bergstraat 18, Amersfoort Utrecht 3811 NH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Amersfoort Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amersfoort Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amersfoort Utrecht, 3811 NH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5229728]