Caap: 3D CAD & VMBO een feit!

Caap: 3D CAD & VMBO een feit! van Caap

Door: Caap  08-07-2009
Trefwoorden: Onderwijs, Cursus, Trainingen

Caap: 3D CAD & VMBO een feit!

3D CAD is inmiddels bijna niet meer weg te denken uit het VMBO onderwijs. Sinds 4 jaar zet CAAP zich sterk in voor het VMBO onderwijs waar ons programma Solid Edge met veel plezier toegepast wordt op diverse afdelingen. Het goede nieuws is dat we met steeds meer scholen onze kennis mogen delen. Vier jaar geleden begon CAAP met het geven van Solid Edge basistrainingen aan het onderwijs.

De cursisten zijn zelfs zo enthousiast dat de basiskennis niet meer voldoende is. Er wordt uitdaging gezocht in het vergaren van nieuwe kennis over Solid Edge. Als gevolg daarvan zijn we inmiddels steeds meer gevorderde trainingen aan het geven. Dit betekent dat 3D CAD absoluut aanslaat!

Bij CAAP staat het geven van goede trainingen geboekt als een hoge prioriteit. Wij zijn van mening dat het belangrijk is om onze cursisten echt iets mee te geven. Dit is de reden dat we onze cursisten de filosofie van het programma bijbrengen. Op deze manier leren de cursisten denken zoals onze programmamakers dat willen. Dit resulteert in het feit, dat wanneer men deze denkwijze onder de knie heeft de cursist gemakkelijk zelf de stof over kan brengen naar zijn/haar leerlingen.

Er is al erg veel lesmateriaal ontwikkeld in samenwerking met “Het Metalen Scharnierpunt”. Dit lesmateriaal kan direct ingezet worden als oefenmateriaal voor onze eigen cursisten en perfect gebruikt worden als lesmateriaal voor de leerlingen.

Hieronder een impressie van een training Solid Edge aan de hand van evaluatiereacties en een foto van een gevorderde training.

“Ik moet er zeker nog mee oefenen: gelukkig flink wat oefenmateriaal op caap.nl”
“Cursus vond ik gewoon goed. Lekker pittig; uptempo, hou ik wel van”
“Zeer leerzame cursus, soms snel en veel, maar dat houdt het interessant”
“Houding docent t.o.v. cursist perfect.”
“De cursus was duidelijk en van een goede kwaliteit.”


Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze website: www.caap.nl

Trefwoorden: 3d, 3d Cad, 3d Cadsysteem, Caap, Cad, Cursus, Lesbrieven, Lesmateriaal, Metalen Scharnierpunt, Oefenmateriaal, Onderwijs, Trainingen, Vmbo,