CAAP “GoldenToppartner 2012” van Siemens!

Door: Caap  21-11-2012
Trefwoorden: Cad, 3d Cad, 3d

Nadat CAAP enkele weken geleden al de status van ” Goldpartner” van Siemens had bereikt, was het vorige week opnieuw feest voor de Solid Edge reseller uit Amersfoort.

Tijdens de door Siemens georganiseerde Europese partner meeting in Praag, mocht CAAP de titel en het daar bijbehorende plakkaat van Toppartner in de Benelux voor het jaar 2012 in ontvangst nemen.

Siemens PLM Software bekroont ieder jaar één van haar partners tot reseller van het jaar. CAAP was dit jaar de gelukkige vanwege haar sterk gegroeide omzet, maar ook doordat zij op andere gebieden flink aan de weg heeft getimmerd. Zo heeft CAAP verschillende boeken op de markt gebracht, lesbrieven geschreven die wereldwijd gepubliceerd worden en lunchlezingen georganiseerd op Universiteiten.  Daarnaast heeft CAAP hard gewerkt aan diverse tutorials die te zien zijn op haar eigen youtube kanaal. Het belangrijkste punt van erkenning is echter dat klanten zich zeer tevreden tonen over de support die zij van CAAP krijgen bij het gebruik van de oplossingen die door CAAP aangeboden worden.

Volgens de trotse directeur Donald Kalff, die in Praag aanwezig was om CAAP te vertegenwoordigen, heeft het hele CAAP-team het afgelopen jaar keihard gewerkt om deze status te bereiken en inspireert deze erkenning het bedrijf om er volgend jaar een nog beter jaar van te maken!

Trefwoorden: 3d, 3d Cad, 3d Cadsysteem, 3d Design, 3dcad, Caap, Cad, Cad Cam, Cad Software,

Ander nieuws en updates van Caap

24-08-2012

CAAP presenteert Solid Edge ST5

CAAP presenteert op de TIV in Hardenberg de nieuwe functionaliteiten in Solid Edge ST5.


07-06-2012

Presentatie CAAP voor de Solid Edge Gebruikersgroep

     Afgelopen woensdag, 6 juni, vond er weer een meeting van de Solid Edge Gebruikersgroep plaats. Deze gebruikersgroep is een


15-02-2012

CAAP met Solid Edge op Youtube!

     Steeds vaker gaan leraren en onderwijsinstellingen gebruik maken van Youtube om lesmateriaal online aan te bieden. Een hoogleraar aan


21-09-2011

Caap houdt klantendag in Geldmuseum.

     Met alle perikelen rondom de recessie is geld voor iedereen een zeer actueel onderwerp, vandaar de keuze van Solid