Caap houdt klantendag in Geldmuseum.

Door: Caap  21-09-2011
Trefwoorden: Software, 3d, Cad Software

    

Met alle perikelen rondom de recessie is geld voor iedereen een zeer actueel onderwerp, vandaar de keuze van Solid Edge reseller CAAP uit Leusden om haar klantendag dit jaar eens in het Geldmuseum in Utrecht te houden.

De dag, afgelopen donderdag 15 september, begon met de jaarlijks terugkerende presentatie van de heren Dubbelaar en Legters van Siemens PLM Software over de nieuwste versie Solid Edge ST4. Deze versie is recentelijk uitgekomen en blijkt een grote verbetering ten opzichte van de vorige. Met name de gebruiksvriendelijkheid van het CAD software pakket is sterk verbeterd. Siemens houdt bij de ontwikkeling van nieuwe versies veel rekening met ervaringen van bestaande gebruikers. Zo kregen de gasten van CAAP na de eerste presentatie de unieke gelegenheid om in discussie te gaan met de vice president development Solid Edge van Siemens PLM Software, Bill McClure.

Er werden veel leuke vragen gesteld die leidden tot een interessante ronde tafel discussie.

Na de lunch was het de beurt aan Eef de Klerk en Willem van Burik van CAAP om hun bijdrage aan deze dag te leveren. Hun handige "Tools to make life easier" werden zoals ieder jaar met grote belangstelling gevolgd.

Eef liet de "ins en outs" van de nieuwe versies van Drawingmanager en Edgepublisher zien.

Ook refereerde Eef aan de nieuwe Nederlandstalige handleiding die CAAP binnenkort uitgeeft over de nieuwste Solid Edge versie ST4. Dit is het enige Nederlandstalige boek over dit onderwerp op de Nederlandse markt!

Dit jaar bood CAAP haar klanten de mogelijkheid om middels een doorlopende PowerPoint presentatie zichzelf te profileren. Van een aantal klanten waren gedurende de hele dag interessante productdia’s te zien op de grote schermen in de 1e slagruimte.

 

Een nieuwe klant, Imtech Green Gas Technology, kreeg de gelegenheid zichzelf te presenteren en vertelde over het product dat zij met Solid Edge maken. Dit bedrijf heeft een uniek concept ontwikkeld om organisch afval op te waarderen naar groen gas. Onlangs hebben zij dus voor deze procedure Solid Edge aangeschaft.

De dag werd op ontspannende manier in quizvorm afgesloten met "Solid Edge tips en tricks", gepresenteerd door Hugo Prins en Niels Pieterson van CAAP. Veel klanten zijn weer wat wijzer geworden waardoor ze nu nog efficiënter met Solid Edge kunnen werken.

Hierna werd het officiële gedeelte afgesloten door CAAP directeur Donald Kalff die alle aanwezigen uitnodigde om tijdens een borrel nog wat na te praten.

De doelstelling van CAAP om de contacten met de bestaande klanten wat meer uit te bouwen is duidelijk gelukt. CAAP heeft het afgelopen jaar haar klanten vaker bezocht om de samenwerking te evalueren en dit kwam duidelijk tot uiting in het hogere aantal inschrijvingen voor deze klantendag. Al met al blikt CAAP terug op een zeer geslaagde dag!

www.caap.nl

Trefwoorden: 3d, 3d Cadsysteem, 3dcad, Caap, Cad Software, Drawing Manager, Software, Solidedge, Solid-edge, Teamcenter,

Ander nieuws en updates van Caap

21-11-2012

CAAP “GoldenToppartner 2012” van Siemens!

Nadat CAAP enkele weken geleden al de status van ” Goldpartner” van Siemens had bereikt, was het vorige week


24-08-2012

CAAP presenteert Solid Edge ST5

CAAP presenteert op de TIV in Hardenberg de nieuwe functionaliteiten in Solid Edge ST5.


07-06-2012

Presentatie CAAP voor de Solid Edge Gebruikersgroep

     Afgelopen woensdag, 6 juni, vond er weer een meeting van de Solid Edge Gebruikersgroep plaats. Deze gebruikersgroep is een


15-02-2012

CAAP met Solid Edge op Youtube!

     Steeds vaker gaan leraren en onderwijsinstellingen gebruik maken van Youtube om lesmateriaal online aan te bieden. Een hoogleraar aan