Handboek Solid Edge ST4

Door: Caap  06-06-2012
Trefwoorden: Software, Onderwijs, Cursus

      het eerste en enige Nederlandstalige handboek, ditmaal voor Solid Edge ST4.
Het boek is duidelijk en overzichtelijk. De tekst wordt rijkelijk geïllustreerd door schermafbeeldingen waardoor het voor iedereen vrij eenvoudig is om zijn of haar kennis van Solid Edge ST4 te vergroten. In dit boek worden de twee modelleer technieken “Ordered” & “Synchronous” gecombineerd.

Stap voor stap wordt de gebruiker door de materie geleid en na het doorwerken van dit handboek beheerst met de basisprincipes van Solid Edge ST4.

Dit handboek is voor iedere Solid Edge ST4 gebruiker een absolute must!

Trefwoorden: 3d, 3d Cadsysteem, 3dcad, Caap, Cad, Cad Cam, Cad Software, Computer Software, Cursus, Lesbrieven, Lesmateriaal, Oefenmateriaal, Onderwijs, Siemens, Software, Solid edge, Solidedge, Solid-edge, Trainingen,

Andere producten en diensten van Caap

06-06-2012

Solid Edge Basistraining

     CAAP beschikt over de kennis om op alle gebieden van Solid Edge trainingen te verzorgen. Bij CAAP kunt u


17-12-2010

Basisboek Solid Edge ST2 Synchronous

  Nederlandstalig, prettig te lezen, makkelijk te begrijpen, uitstekend lesmateriaal. geïlustreerd met duidelijke afbeeldingen, zeer gunstig in prijs.


21-12-2009

Caap: klanten tevreden over nieuwe versie Solid Edge

Kort geleden is de nieuwste versie van Solid Edge, Synchronous Technology 2 uitgekomen. De eerste reacties zijn verrassend positief. ST2, zoals de nieuwe versie in de volksmond genoemd, blijkt absoluut een verbetering te zijn.


03-11-2009

Solid Edge reseller Caap introduceert nieuwe Producten

Het bedrijf Caap zal op de metavak in Gorinchem weer enkele interessante noviteiten presenteren.


15-10-2009

Caap klantendag, een groot succes!

Caap had dit jaar wel een heel bijzondere locatie uitgezocht voor haar jaarlijkse klantendag. Tijdens deze dag zijn er zeer interessante nieuwe producten gepresenteerd.


Caap: 3D CAD & VMBO een feit! van Caap thumbnail
08-07-2009

Caap: 3D CAD & VMBO een feit!

Caap: 3D CAD & VMBO een feit!

3D CAD is inmiddels bijna niet meer weg te denken uit het VMBO onderwijs.  Vier jaar geleden begon CAAP met het geven van Solid Edge basistrainingen aan het onderwijs.

De cursisten zijn zelfs zo enthousiast dat de basiskennis niet meer voldoende is.
Bij CAAP staat het geven van goede trainingen geboekt als een hoge prioriteit. Wanneer men deze denkwijze onder de knie heeft de cursist gemakkelijk zelf de stof over kan brengen na