Internet Backup service

Internet Backup service van CANE & PORTER Network Technology B.V.

Door: CANE & PORTER Network Technology B.V.  22-03-2011
Trefwoorden: Computer Reparatie, Netwerk Beheer, Systeem Beheer

CANE & PORTER verzorgt naar wens de volledige backup van uw servers en computers over Internet met opslag in uw eigen privé kluis in een beveiligde databank.
Hierdoor hoeft u niet meer met tapes in de weer om deze veilig buiten uw bedrijf op te slaan.

Naast de standaard oplossing voor InternetBackup biedt CANE & PORTER een volledige InternetBackup oplossing voor het midden - en kleinbedrijf:

Systemstate backup
Systemstate backup van uw Windows server(s) waardoor in geval van nood herstel mogelijk is van uw bedrijfskritische servers.

Mailpostbus backup
Mailpostbus backup voor de backup van uw individuele mailpostbussen. Hiermee kunt u verdwenen mail zelf gemakkelijk (laten) terugzetten.

Database backup
Database backup met plug-in. Zonder plug-in kan van de meeste databases geen backup gemaakt kan worden. Met plug-in wordt de juiste toestand bewaard waardoor herstel van uw bedrijfskritische gegevens mogelijk is.

Beveiligde databank
Beveiligde databank in ons beveiligde datacenter met een beschikbaarheid van 99% x 7 dagen x 24 uur.

Privacy
Privacy wordt geborgd met een privé sleutel die alleen aan u wordt verstrekt. Met deze sleutel worden uw gegevens gecodeerd en vervolgens in uw eigen logische kluis in de databank van CANE & PORTER opgeslagen. Alleen u zelf kunt de gegevens decoderen met uw sleutel en hier gebruik van maken.

Gratis on-site herstel
Gratis on-site herstel op uw locatie bij servicecontract. Zelf kunt u te allen tijde - 7 dagen x 24 uur - bij uw gegevens met de backup-agent om deze te kunnen herstellen, ook zonder servicecontract.

Gratis helpdesk
Gratis helpdesk
ondersteuning voor backup service.

Gratis installatie
Gratis installatie on-site van onze internet backup agent voor uw backup.

Contact
Wilt u vandaag nog de installatie van InternetBackup in gang zetten, belt u ons dan op (033) 4530920, wij zijn u graag van dienst..

Trefwoorden: Computer Reparatie, Netwerk Beheer, Netwerkbeheerder, Systeem Beheer

Contact CANE & PORTER Network Technology B.V.

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share