Systeembeheer & systeembeheerder bedrijfsbrede computers, servers, netwerken en software

Systeembeheer & systeembeheerder bedrijfsbrede computers, servers, netwerken en software van CANE & PORTER Network Technology B.V.

Door: CANE & PORTER Network Technology B.V.  22-03-2011
Trefwoorden: Pc Reparatie, Netwerk Beheer, Systeem Beheer

CANE & PORTER biedt een portfolio voor uw complete systeembeheer:
SystemCare, ServiceDesk en ServiceCenter.

SystemCare
SystemCare staat voor het systeembeheer waarmee CANE & PORTER uw automatiseringszorgen naar wens volledig uit handen kan nemen. Op door u gewenste dagen of dagdelen verzorgt onze systeembeheerder op uw locatie het volledige beheer. Onze systeembeheerders zijn op de eerste plaats servicegericht en hebben een hbo werk en denk niveau. En zijn daarnaast Microsoft, Cisco, Unix, Linux, CompTIA, MCP, MCSE en/ of MCSA gecertificeerd met een gedegen ervaring in de praktijk.

ServiceDesk
CANE & PORTER biedt een ServiceDesk voor de gebruikersondersteuning en het beheer op afstand. Onze ServiceDesk is zowel telefonisch als via het Internet goed bereikbaar en beschikt over gereedschap waardoor zij u direct en snel op afstand kan ondersteunen.
Geen lange wachttijden dus.

ServiceCenter
Wanneer uw server(s) zijn aangesloten op het ServiceCenter van CANE & PORTER, kunnen als extra faciliteit de prestaties van uw systemen continu worden gemeten. Zodra een systeem beneden een drempelwaarde komt, ontvangt de ServiceDesk bericht waardoor direct actie ondernomen kan worden bij een dreigende storing.

Contact
Heeft u belangstelling voor één van onze services voor onze scherpe prijzen? Bel ons op (033) 4530920, wij zijn u graag van dienst.

Trefwoorden: Netwerk Beheer, Netwerkbeheerder, Pc Reparatie, Systeem Beheer

Contact CANE & PORTER Network Technology B.V.

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share