CinPassion

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Gerard Doustraat 16 , 3817 RR Amersfoort, Utrecht

E-mail

Over CinPassion

De mens wordt beschouwd als een eenheid van lichaam, ziel en geest, waarbij voeding, beweging en psyche belangrijke pijlers zijn voor ieders welzijn. Bij coaching bepaal ik, samen met jou, vanuit een holistische visie de keuze van behandeling/'tools'.

Doordat ik in een sportieve familie ben opgegroeid, waren vooral welzijn van lichaam en geest een vanzelfsprekend- heid in mijn opvoeding en daardoor een goede basis voor een gezond en bewust leven. In de loop der jaren ben ik die basis gaan fine tunen.
Sinds 1992 geef ik op professionele wijze les in verschillende bewegingsvormen. Daarnaast heb ik diverse opleidingen op het gebied van zelfontwikkeling, intuïtieve ontwikkeling en Mind-Body coaching afgerond. Deze kennis wil ik graag gebruiken om samen het door jou gekozen doel te realiseren.

MIJN PASSIE IS OM MENSEN HUN PASSIE TE HELPEN VINDEN
Leven in je passie geeft je complete vrijheid, je gaat uit van je eigen kracht, je krijgt meer innerlijke rust en meer overzicht in je leven.

Openingstijden

Ma
-
Di
-
Wo
-
Do
-
Vr
-
Za
-
Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/CinPassion-Amersfoort/252013381498461
Twitter: https://twitter.com/cinpassion

Categorieën: Massages

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is CinPassion in Gerard Doustraat 16, Amersfoort Utrecht 3817 RR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Amersfoort Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amersfoort Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amersfoort Utrecht, 3817 RR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822459]