Trainingsbureau schenkt opbrengst communicatieworkshops aan goed doel

Trainingsbureau schenkt opbrengst communicatieworkshops aan goed doel van Cintea

Door: Cintea  21-05-2008
Trefwoorden: Training, Workshop, Persoonlijke Ontwikkeling

Waarom CliniClowns
De Cintea-professionals ondersteunen volwassenen bij ieders persoonlijke en professionele ontwikkeling met als doel om zelf sturing te geven aan de eigen privé- en werkomstandigheden. Ze vinden het 10-jarig jubileum de ultieme gelegenheid om iets te doen voor kinderen van onze samenleving.

Sponsoring Hampshire
De actie wordt gesponsord door Hampshire Inns, Hotels & Classics. Door de bijdrage van Hampshire kan er een nog groter deel van de opbrengst richting CliniClowns gaan. De meer dan 50 hotels zijn allen uniek in hun soort en bieden een gevarieerd aanbod aan zakelijke faciliteiten.

Over Cintea
Sinds eind 1997 is Cintea bij organisaties actief als partner in veranderingsprocessen. Cintea is een groep van zelfstandige trainers, coaches, mediators en adviseurs die samenwerkt vanuit verschillende disciplines. Zij delen hun visie op veranderingsprocessen en zetten hun aanvullende kwaliteiten in om mensen en organisaties in beweging te brengen.


Meer weten?
Wilt u een workshop boeken of meer over deze actie weten? Dat kan via www.cintea.nl. Meer weten over CliniClowns? Ga dan naar de www.cliniclowns.nl voor uitgebreide informatie. De workshopactie van Cintea is bij CliniClowns bekend onder actienummer: 11440

Trefwoorden: Beoordelingsgesprek, Binden Personeel, Boeien Personeel, Cliniclowns, Communicatieworkshop, Communicatieworkshops, Conflicten Oplossen, Functioneringsgesprek, Loopbaan, Medezeggenschap, Motiveren Medewerkers, Motiveren Personeel, Motiveren Team, Ondernemingsraad, Persoonlijke Ontwikkeling, Teamspirit, Training, Workshop,