CROP registeraccountants en CROP belastingadviseurs

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Brand 40 , 3823 LL Amersfoort, Utrecht

E-mail - Geen ingevoerd

Over CROP registeraccountants en CROP belastingadviseurs

OP registeraccountants en CROP belastingadviseurs is een middelgrote organisatie met vijf vestigingen in Midden-Nederland: Amersfoort, Arnhem, Ede, Hoofddorp en Nieuwegein. In elke vestiging werken zo’n veertig medewerkers nauw samen. De meesten van hen zijn als accountant of als belastingadviseur betrokken bij de organisatie. Gedreven professionals met veel vaktechnische kennis en een gezonde dosis commerciële en sociale vaardigheden. Onze medewerkers hebben de juiste, actuele kennis, ieder op zijn eigen functiegebied. Wij bieden hen ruimte voor zelfontplooiing en opleiding. CROP is een partner die denkt en handelt als een ondernemer. Immers, we zijn zelf al ruim veertig jaar ondernemer. Wij weten wat er speelt in uw bedrijf en in uw markt en vinden het vanzelfsprekend om hands-on mee te werken en betrokken te zijn bij onze klanten. Ook de vennoten werken mee in de dagelijkse praktijkvoering. Samen werken we aan hetzelfde doel: het beste praktische resultaat voor de ondernemer.
CROP heeft de ambitie het kwalitatief beste kantoor van Midden-Nederland te zijn op het gebied van accountancy en belastingadvies voor non-profit organisaties en het hogere MKB-segment. Een betrokken organisatie die de ambities van onze klanten helpt waar te maken.
Het hele denken en handelen van CROP registeraccountants en CROP belastingadviseurs is gericht op:

Maximale klantentevredenheid.
Al onze medewerkers werken toe naar één gezamenlijk doel: het beste voor de klant. Wij streven naar maximale klanttevredenheid en duurzame relaties met iedere klant.

Maximale medewerkertevredenheid.
CROP registeraccountants en CROP belastingadviseurs vindt het belangrijk te investeren in de eigen medewerkers. CROP heeft een eigen opleidingsprogramma laten ontwikkelen waarbij de persoonlijke doelen van de werknemers centraal staan. Op deze manier kunnen onze medewerkers hun eigen ambities waarmaken. CROP wil ook een betrokken werkgever zijn, met oog voor een goede balans tussen werk, opleiding en privé.

Kaart

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Accountants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is CROP registeraccountants en CROP belastingadviseurs in De Brand 40, Amersfoort Utrecht 3823 LL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Media diensten in Amersfoort Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amersfoort Media per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amersfoort Utrecht, 3823 LL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3674250]