Dansac

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Brand 28 , 3823 LJ Amersfoort, Utrecht

E-mail

Over Dansac

Al ruim 30 jaar is Dansac een begrip in de stomazorg in Nederland. Omdat wij gespecialiseerd zijn in de stomazorg, en ons alleen maar bezighouden met stomazorg kunnen wij onze aandacht volledig richten op de producten, de wensen en de behoeften van de gebruikers van stoma-opvangmateriaal.

Dansac heeft de beschikking over een Service Centrum. Een onderdeel daarvan is de Verpleegkundige Adviesdienst.
Deze adviesdienst bestaat uit een aantal (stoma)verpleegkundigen. Zij hebben allen een ruime ervaring als praktiserend (stoma)verpleegkundige zowel in het ziekenhuis en/of bij de medisch speciaalzaak. Of u medisch professional bent of gebruiker de Verpleegkundige Adviesdienst kan u helpen daar waar nodig.
Dit kan een product inhoudelijke vraag zijn, het adviseren en begeleiden bij het gebruik van onze producten, voedingsadvies etc.

Voor de medisch professional kunt u denken aan hulp bij scholing, het geven van een cursus stomazorg, het meehelpen oplossen van een probleem of om overleg.

Kaart

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Medical Products, Equipment & Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Amersfoort Utrecht

Is Dansac in De Brand 28, Amersfoort Utrecht 3823 LJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Particulieren diensten in Amersfoort Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amersfoort Particulieren per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amersfoort Utrecht, 3823 LJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826573]