Een nieuwe uitdaging, een nieuwe organisatie: De Secretaressepas

Door: De Secretaressepas  03-07-2012
Trefwoorden: Secretaresse

    

Een nieuwe uitdaging, een nieuwe organisatie;

In januari 2012 was onze vraag: Hoe kun je secretaresses en bedrijven optimaal met elkaar verbinden. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in de lancering van op 28 maart 2012. Een organisatie waar secretaresses zich kunnen aansluiten en waar bedrijven deze secretaresses leuke kortingen geven en andere aanbiedingen doen. De secretaressepas verbindt, door contact te houden met alle partijen o.a. door uitgave van nieuwsbrieven maar ook door de uitgave van het DSP Magazine. Een magazine met leuke artikelen maar ook met nieuws over de aangesloten bedrijven. Dit magazine vervangt zeker niet de vakbladen voor secretaresses. Het magazine is een extraatje voor de pashouders en de aangesloten partners.


In amper twee maanden tijd waren er al ruim 200 passen verkocht en zijn er ruim 250 bedrijven aangesloten. Ook zijn er goede samenwerkingsverbanden ontstaan met andere organisaties die zich richten op de secretaresses. Hierdoor was het bijvoorbeeld mogelijk gratis workshops aan te bieden aan de leden en waren er interessante acties met secretaressedag.

De secretaressepas ziet nog vele uitdagingen en wil haar ledenbestand op korte termijn vergroten. Om dit te bereiken worden leuke acties bedacht en uitgezet. Ook wil de secretaressepas nog veel meer organisaties verwelkomen die wat te bieden hebben aan de secretaresses.

 
Ben jij nu een Secretaresse die graag voordelen wilt behalen tijdens haar inkopen zakelijk als privé, dan zit jij bij de secretaressepas goed.

Voor meer informatie of bestelling pas:

Trefwoorden: Secretaresse

Ander nieuws en updates van De Secretaressepas

05-03-2013

Secretaressedag: 18 april 2013

Heeft u al nagedacht over wat u uw secretaresse dit jaar cadeau gaat geven met secretaressedag? Koopt u weer


15-04-2012

De voordeelkaart voor de secretaresse

     In een zeer korte tijd (vanaf januari t/m half maart) hebben we veel gedaan om de Secretaressepas onder de