Secretaressedag: 18 april 2013

Door: De Secretaressepas  05-03-2013
Trefwoorden: Persoonlijke Ontwikkeling, Zakelijke Dienstverlening, Administratieve Dienstverlening

Heeft u al nagedacht over wat u uw secretaresse dit jaar cadeau gaat geven met secretaressedag? Koopt u weer op het laatste moment een bos bloemen, een doos bonbons of een flesje wijn?

 

Wij hebben een leuk en origineel cadeau voor uw secretaresse in petto waarmee u gelijk een goed doel steunt. Welk cadeau dat is? De Secretaressepas!

 

Wat is De Secretaressepas: De Secretaressepas is een voordeelpas voor secretaresses. Op vertoon van de pas kan de secretaresse zowel zakelijk als privé kortingen krijgen bij een groot aantal bedrijven. Dit is zowel gunstig voor de secretaresse als voor uw organisatie.

 

Maar De Secretaressepas is meer dan alleen de kortingspas. Het is tevens een spaarpas. Met ons spaarsysteem kunnen secretaresses op gemakkelijke wijze sparen voor leuke cadeaus. Daarnaast ontvangen onze leden ook twee keer per jaar een leuk en informatief magazine en organiseren wij tenminste twee keer per jaar workshops welke geheel kosteloos zijn voor onze leden. Hiermee steunen wij KWF Kankerbestrijding. In het kader daarvan organiseren wij op 17 juni 2013 een benefiet evenement ( voor meer informatie).

 

U kunt nu deze pas aanschaffen voor uw secretaresse(s) met korting en u steunt daarmee gelijk ons goede doel. De pas is aan te schaffen voor € 15,00 en is een jaar geldig (normale prijs
€ 19,95). Van iedere € 15,00 wordt € 5,00 gedoneerd aan KWF Kankerbestrijding.

 

Hoe kunt u de pas(sen) bestellen? Ga naar onze website

Bij opmerking: graag aangeven dat het voor secretaressedag is.

Twee minuutjes werk voor een origineel cadeau voor uw secretaresse(s). Wij zorgen er dan voor dat uw cadeau ook echt als cadeau wordt ontvangen!

 

Mogen wij uw secretaresse(s) verwelkomen?

 

Met vriendelijke groet,
Petra Jumelet & Bianca Kopier

De Secretaressepas
Telnr. 06-50806778

 

Trefwoorden: Administratieve Dienstverlening, Persoonlijke Ontwikkeling, Secretaresse, Zakelijke Dienstverlening

Ander nieuws en updates van De Secretaressepas

03-07-2012

Een nieuwe uitdaging, een nieuwe organisatie: De Secretaressepas

     Een nieuwe uitdaging, een nieuwe organisatie; In januari 2012 was onze vraag: Hoe kun je secretaresses en bedrijven optimaal


15-04-2012

De voordeelkaart voor de secretaresse

     In een zeer korte tijd (vanaf januari t/m half maart) hebben we veel gedaan om de Secretaressepas onder de