DHV versterkt Noord-Amerikaans luchtvaartprofiel

Door: Dhv  02-10-2008
Trefwoorden: Aviation, Intervistas

InterVISTAS Consulting Inc. heeft zich aangesloten bij de DHV Groep. Deze 80 man sterke luchtvaartconsultant heeft zijn hoofdkantoor in Vancouver (Canada) en tevens kantoren in Winnipeg, Ottawa, Toronto, Washington en Londen. InterVISTAS’ werkgebied strekt zich uit van Noord-Amerika en Europa tot Australië en Nieuw-Zeeland.

De acquisitie van InterVISTAS is volledig in lijn met DHV’s doelstelling om de positie van de business group Aviation in Noord-Amerika uit te breiden. Roel Overakker, directeur Aviation van de DHV Groep: “Met InterVISTAS zien we grote mogelijkheden onze business te versterken. Onze opdrachtgevers vragen maatwerkadviezen en met InterVISTAS kunnen wij nog meer dan voorheen lokaal opereren met een sterk internationaal team van ervaren specialisten.”

InterVISTAS zal nauw gaan samenwerking met Delcan, Innova en NACO die allen deel uitmaken van de DHV Groep. Deze nieuwe samenwerking creëert een internationaal team van luchthavenexperts dat zich hardmaakt voor optimale en innovatieve dienstverlening aan haar klanten. Het maakt de DHV Groep ook een van de grotere spelers op de Noord-Amerikaanse markt voor luchtvaartconsultancy. Wereldwijd telt de DHV Groep nu ca. 300 medewerkers op dat gebied.

Gerry Bruno, President en CEO van InterVISTAS Consulting Inc.: “De DHV Groep brengt ons aanvullende expertise in onze dienstverlening op het gebied van mobiliteit en toerisme. De krachtenbundeling met DHV, NACO, Delcan en Innova is voor ons het begin van een nieuwe en stimulerende periode.”

Trefwoorden: Aviation, Intervistas