Nederlandse airportconsultant versterkt profiel in Noord-Amerika

Door: Dhv  11-03-2009
Trefwoorden: Intervistas, Naco, Delcan

Het Amerikaanse Innova Aviation Consulting sluit zich aan bij NACO (Netherlands Airport Consultants) en het Canadese Delcan, beide onderdeel van de DHV Groep. Hiermee verstevigt de Groep haar positie op de Noord-Amerikaanse luchtvaartmarkt. Innova en NACO leveren geïntegreerde diensten aan luchthavens en de luchtvaartindustrie.

De luchtvaartconsultancy activiteiten van Innova zullen worden geïntegreerd in de activiteiten van het door de DHV Groep recentelijk verworven InterVISTAS. De combinatie van de activiteiten van Innova, InterVISTAS en NACO biedt ongekende mogelijkheden in de Aviation sector. Met deze stap beschikt de Aviation sector van DHV totaal over circa 300 hoogopgeleide Aviation consultants werkzaam in alle continenten van de wereld.

"Deze aansluiting biedt Innova een extra mogelijkheid om met nieuwe energie en visie onze successen uit te breiden”, vertelt Jim Miller van Innova. “De verdere samenwerking met NACO, Delcan en DHV vormt het begin van een nieuw en uitdagend tijdperk in ons werk voor luchthavens, luchtvaartmaatschappijen en de luchtvaartindustrie."

"Deze bundeling van krachten is een van de mooiste in ons zestigjarig bestaan", aldus Roel Overakker, directeur Aviation van de DHV Groep. "De luchtvaartprojecten die Innova en NACO het afgelopen jaar samen uitvoerden, tonen aan hoe sterk onze gecombineerde mogelijkheden zijn en vormen een solide en inspirerende basis voor onze gezamenlijke toekomst. Hiermee kunnen we, zelfs in economisch moeilijke tijden, stappen vooruit zetten. Samen met het onlangs verworven InterVISTAS verwacht ik een verdubbeling van onze omzet."

Jim Kerr van Delcan: "Deze aansluiting leidt tot synergie voor de betrokken ondernemingen. Delcan ziet aanzienlijke mogelijkheden om haar bedrijfsactiviteiten verder uit te breiden naar informatietechnologie, intelligente transportsystemen, toezicht op grote bouwprojecten en kwaliteitsborging. We zijn verheugd over deze samenwerking en over de toegevoegde waarde die ontstaat voor zowel onze klanten als voor de mobiliteitssector in het algemeen."

Trefwoorden: Delcan, Intervistas, Naco,