Twee benoemingen directie DHV Groep

Door: Dhv  05-12-2007
Trefwoorden: Luchthaven, Aviation, Naco

Roel Overakker wordt directeur Business Group Aviaton,
Ben Hasselman wordt directeur NACO B.V.

Met ingang van 1 januari 2008 vindt er een tweetal benoemingen plaats binnen de directie van de DHV Groep. De heer ir. R.T. (Roel) Overakker is benoemd tot directeur van de Business Group Aviation en tot statutair directeur van NACO B.V. (Netherlands Airport Consultants). Roel Overakker zal de heer ir. G.L. (Gilles) Hondius opvolgen wegens het bereiken van de statutaire leeftijdsgrens voor directeuren van de DHV Groep.
De heer ir. B.J. (Ben) Hasselman is benoemd tot statutair directeur van NACO. Hij volgt de heer ir. H.A. (Guus) Brockmeier op. Ook Guus Brockmeier treedt terug wegens het bereiken van de statutaire leeftijdsgrens voor directeuren van de DHV Groep. NACO maakt deel uit van de DHV Groep.

Ben Hasselman neemt de operationele leiding van NACO op zich. Roel Overakker is in september 2007 in dienst getreden bij DHV. Hij houdt zich sinds die tijd bezig met het uitbreiden van de Business Group Aviation en een aantal groepsbrede initiatieven. Ben Hasselman is sinds 27 jaar werkzaam bij NACO. Tot januari 2008 vervult hij de functie van Director Architectural Engineering & Planning.

De brede kennis en ruime ervaring van beide heren passen uitstekend bij de aanscherping van het marktprofiel en de verdere uitbouw van de Business Group Aviation, NACO en bij de sterke (internationale) groeiambitie van de DHV Groep als geheel.

De Business Group Aviation en NACO werken op dit moment aan ruim 40 luchthavenprojecten in 30 landen wereldwijd.

Trefwoorden: Aviation, Luchthaven, Naco