Twee nieuwe directeuren DHV

Door: Dhv  17-07-2009

Bart Humlet directeur Gebiedsontwikkeling
Marco Mijnders directeur Infra, Wegen en Verkeer

Bart Humblet (38) is per 1 juli aangesteld als directeur Gebiedsontwikkeling bij advies- en ingenieursbureau DHV. Humblet vervulde hiervoor de functie als regiodirecteur Oost-Nederland. Marco Mijnders (40) is aangesteld als nieuwe directeur Infra, Wegen en Verkeer. Mijnders was hiervoor werkzaam als strategisch adviseur mobiliteit en infrastructuur.

Humblet: ‘Binnen Gebiedsontwikkeling staan we voor complexe maatschappelijke opgaven: vooral de kredietcrisis heeft het traditionele denken in de vastgoed- en RO-wereld ingrijpend veranderd. Het nieuwe ruimtelijk denken zal worden beïnvloed door aspecten als klimaatverandering, vergrijzing en leefbaarheid. DHV heeft de kennis in huis om deze problemen duurzaam en dus integraal op te lossen. In deze functie stuur ik mensen aan die zich inzetten voor een duurzamer ingericht Nederland.’

Met de aanstelling van Mijnders wil DHV de huidige positie in de infrastructuur branche handhaven en verder uitbouwen. Mijnders: “Met projecten als de voorbereiding en aanbesteding van het DBFM contract voor de verbreding van de A15 bij Rotterdam en de integrale voorbereiding voor de doortrekking van de A15 tussen Ressen en Zevenaar (ook wel de ViA15) genoemd, in onze portefeuille behoren we tot de top van Nederland. We willen kansen in de regio’s ook verder uitbouwen, door nauw contact met onze regiokantoren. Daarnaast wil ik meer samenwerken met mijn collega’s op het gebied van water. Ook natte projecten worden namelijk steeds vaker integraal aanbesteed.”