AUTO LEASEMAATSCHAPPIJ DUTCHLEASE STEUNT ORANJE

Door: Dutchlease  17-06-2008
Trefwoorden: Auto, Voetbal, Lease

Auto leasemaatschappij DutchLease steunt onze Oranje helden en gaat op oranje. Normaal gesproken is de website van DutchLease gehuld in ‘stemmig grasgroen’, maar speciaal voor het EK voetbal heeft de auto leasemaatschappij haar site in een Oranje jasje gestoken.

DutchLease was al actief met een EK actie voor haar berijders. Via een actiesite kunnen zij door middel van een unieke inlogcode een speciaal samengesteld EK Pakket aanvragen. Met het pakket trakteert DutchLease haar berijders niet alleen op een set onmisbare Oranje gadgets, maar zorgt zij direct voor een update van haar berijders database. En dat haar berijders warm lopen voor het EK en het pakket, blijkt wel uit de vele reacties. Sinds 4 juni hebben meer dan 2000 berijders een pakket aangevraagd.

Gewoon direct weten waar je aan toe bent. Dat is auto leasing bij DutchLease.
Bij DutchLease heeft u altijd een vaste contactpersoon. Die zorgt ervoor dat al uw vragen en offertes snel en secuur worden opgepakt en afgerond. Zonder obstakels of belemmeringen, maar met kennis van uw wagenpark. En ook uw berijders hebben bij DutchLease een eigen aanspreekpunt. Onze BerijdersDesk is altijd bereikbaar voor alle problemen en vragen rondom de lease auto. DutchLease heeft bovendien drie regionale vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Amersfoort. Zo is uw leasemaatschappij altijd dichtbij.

Trefwoorden: Auto, Ek, Lease, Leasemaatschappij, Leasen, Leasing, Oranje, Voetbal