EasyRent Autoverhuur verhuurt navigatiesystemen en bluetooth carkits met NaviRent.

Door: Dutchlease  24-07-2008
Trefwoorden: Autoverhuur Auto Verhuur Navigatie Navigatiesysteem Bleutooth Carkit Navirent

EasyRent is dé zakelijke autoverhuurder, waar je snel, persoonlijk en gemakkelijk een huurauto regelt. EasyRent heeft hierin weer een nieuwe stap gezet met de introductie van NaviRent. Op de gehele huurvloot van ruim 950 personen- en bedrijfsauto’s biedt ze nu de mogelijkheid tot een navigatiesysteem en bluetooth carkit.

Vanaf de klasse Golf worden alle nieuwe EasyRent auto’s standaard uitgerust met een ingebouwd navigatiesysteem plus bluetooth carkitfunctie. Voor de Polo, Fox en bestelwagens heeft EasyRent een mobiele TomTom Go720T navigatie beschikbaar. Het navigatiesysteem beschikt over het wegennet van de Benelux, Frankrijk, Spanje en Duitsland. Meer informatie over NaviRent is te vinden op www.easyrent.nl.

EasyRent Autoverhuur is een onderdeel van DutchLease; een multimerk autoleasemaatschappij voor het midden- en kleinbedrijf. Samen met DutchLease maakt EasyRent deel uit van Volkswagen Pon Financial Services; een joint venture tussen Pon Holdings BV en Volkswagen Financial Services AG.

Noot voor de redactie:
Voor nadere informatie kunt u zich richten tot de heer M.A. van Steenis, DutchLease Nederland, telefoon (033) 45 49 500, [email protected]

Trefwoorden: Autoverhuur Auto Verhuur Navigatie Navigatiesysteem Bleutooth Carkit Navirent