MET CLIENT FUNDING UW WAGENPARK FINANCIEREN

Door: Dutchlease  11-06-2008
Trefwoorden: Financial, Auto, Sale

Indien u een wagenpark heeft van meer dan 50 auto’s en u voor de financiering uw eigen bedrijfskapitaal wilt aanwenden, dan is Client Funding voor u de juiste keuze. Client Funding heeft een aantal voordelen ten opzichte van een leasevorm waarbij u geen eigen middelen gebruikt.

Operationele voordelen
Indien u kiest voor leasen met eigen funding, gebruikt u uw eigen financiële middelen voor de financiering van uw wagenpark, maar profiteert u wel van alle voordelen van operational lease. Bij deze leasevorm draagt u niet de bedrijfseconomische risico’s. U kunt bovendien de gehele administratie rondom uw wagenpark uitbesteden en gebruik maken van onze kennis, ervaring en inkoopvoorwaarden.

Rente voordelen
Client Funding is een heldere en inzichtelijke vorm van leasing. Omdat u zelf de financiering van de auto verzorgt en het rentecomponent daarom zeer laag is, is ook het leasetarief lager. De BTW over dat rentecomponent is daarom ook laag, daarom biedt deze leasevorm voor niet BTW-plichtige instellingen nog meer voordeel.

Tot slot
Het geleende bedrag wordt gedurende de looptijd van het leasecontract in maandelijkse termijnen aan u terug betaald. Deze termijn is gelijk aan de in het leasetarief berekende maandelijkse afschrijving. Aan het einde van de looptijd staat er nog een bedrag open, dat gelijk is aan de in het leasetarief gecalculeerde restwaarde. Dit restbedrag wordt aan het einde van de looptijd in een keer afgelost.

Kortom
Client Funding biedt u veel voordelen, waaronder:
- Gebruik eigen financiële middelen
- Voordelen van operational lease
- Inzichtelijk door vaste maandelijkse termijnen
- Lage maandlasten door laag rentecomponent
- Extra voordeel voor niet BTW-plichtige instellingen

Trefwoorden: Auto, Autoleasemaatschappij, Autoleasing, Client, Financial, Funding, Lease, Leaseback, Leasemaatschappij, Leasing, Operational, Sale