EIgen, pr v lichaamsgerichte (psycho)therapie en systemisch werk

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Witte de Withstraat 31 , 3814 TA Amersfoort, Utrecht

E-mail

Over EIgen, pr v lichaamsgerichte (psycho)therapie en systemisch werk

Energetic Integration

EI-therapie is een lichaamsgerichte therapie, waarbij het lichaam als uitganspunt en instrument wordt ingezet. Veel weten en begrijpen we met het hoofd, maar dat is niet altijd genoeg.
Het lichaam is letterlijk een geschiedenisboek: al in de vroegste kindertijd wordt het gevormd door onze ervaringen tijdens de opvoeding en in de interactie met de omgeving.
Met behulp van diverse lichaamsgerichte werkvormen als (Reichiaans) Ademwerk, Bio-energetica, Psychodrama, Systemisch werk en bio-release, wordt er gekeken vanuit het hier en nu. Welk verhaal het lichaam naar buiten brengt? Welke boodschap het jou te vertellen heeft? Wat jij nodig hebt om te helen? Het lichaam liegt niet.

Een boeiende, leerzame en helende reis naar het EIgen :)

EI therapie is geschikt voor mensen die te maken hebben met chronische spanningsklachten, depressieve gevoelens, te weinig energie, angst- en paniek gevoelens, ontwikkelingsvragen en andere zin- en levensvragen.

Daarnaast geef ik bewegen en ontspannen voor groepen, waaronder: WAKKER WORDEN, een laagdrempelige training voor onderhoud van lichaam en geest. THUIS KOMEN BIJ JEZELF. Plezier en ontspanning staan voorop. RUIMTE GEVEN AAN DAT WAT IS...

Ook geef ik familieopstellingen met groepen. Geschikt voor hulpvragen die individuele thema's overschrijden en waarvan je voelt of vermoed dat je, al dan niet bewust of onbewust, beinvloed wordt door je gezin en/of familie van herkomst.

A demen
S ystemisch Werk
K arakterstijlen

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Alternative Medicine

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is EIgen, pr v lichaamsgerichte (psycho)therapie en systemisch werk in Witte de Withstraat 31, Amersfoort Utrecht 3814 TA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Begeleiding diensten in Amersfoort Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amersfoort Begeleiding per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amersfoort Utrecht, 3814 TA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5228861]