Ergoswiss intoduceert ergonomisch keuken / balie verstelsysteem

Ergoswiss intoduceert  ergonomisch keuken / balie verstelsysteem van Ergoswiss Verstelsystemen

Door: Ergoswiss Verstelsystemen  20-05-2008

Speciaal voor toepassing in o.a. aangepast meubilair zoals keukens, wastafels maar ook toe te passen in receptiebalies, inpak en assemblagestafels en dergelijke. Kenmerkend voor dit systeem zijn de uiterst compacte inbouwmaten, hierdoor wordt meer dan voldoende beenruimte gecreëerd voor zowel balie/kantoor toepassingen alsook voor rolstoelgebruikers.


Als basis voor dit hoogte verstelsysteem is gekozen voor de reeds beproefde TA poot welke als kenmerk heeft zeer stabiel te zijn. De poot wordt door middel van muur en voet beugels aan de muur / vloer bevestigd om zo een solide en stabiele balie, keuken of werplek te realiseren. Het systeem wordt aangestuurd door middel van een hydraulische pomp die op zijn beurt weer handmatig of elektrisch aangedreven kan worden. Ergoswiss heeft diverse slaglengtes in het programma variërend van 150 tot en met 500 mm zodat aan ieders wensen gehoor kan worden gegeven.

Nieuw voor 2008 zijn de optionele veiligheidsopties zoals drukstrippen en weerstandsbeveiliging. Deze opties zijn noodzakelijk als men praat over b.v. aangepast meubilair zoals keukens en wastafels.

Voor meer informatie kunt u terrecht op www.ergoswiss.nl of u kunt bellen naar 033-4768922 of e-mailen naar [email protected]


Contact Ergoswiss Verstelsystemen

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share