Flexibiliteit op een baanbrekend prijsniveau met de Neo-FlexTM Wandbevestiging

Door: Ergotron Nederland  11-04-2006
Trefwoorden: Bureauzwenkarm, Neo-flextm, Wandbevestiging,

Ergotron introduceert haar nieuwste wandbevestiging:
Flexibiliteit op een baanbrekend prijsniveau met de Neo-FlexTM Wandbevestiging

Ergotron breidt de Neo-FlexTM productlijn uit met de introductie van de Neo-FlexTM Wandbevestiging. Na de Neo-FlexTM LCD Bureauzwenkarm en de Neo-FlexTM LCD Bureaustandaard, is het bewezen en succesvolle Constant Force (CFTM) hoogteverstellings-mechanisme nu ook geïntegreerd in een wandbevestiging die nu op een baanbrekend prijsniveau beschikbaar komt!

De Neo-FlexTM Wandbevestiging vergroot het gebruiksgemak van LCD monitors en LCD TV’s wanneer deze aan de wand, wandrails of aan een paal worden gemonteerd. De Neo-FlexTM Wandbevestiging maakt het scherm 13 cm in hoogte verstelbaar, draaibaar van links naar rechts, voor- en achterover kantelbaar en roteerbaar van portret naar landschap weergave. Daarnaast zijn er geen knoppen of hendels meer nodig om het scherm in de gewenste positie te behouden.

De Neo-FlexTM Wandbevestiging is geschikt voor alle monitoren van 15” tot 20” tot 7,2 kg die voldoen aan de VESA standaard. Ergotron’s gepatenteerde Constant Force (CFTM) kantel- en hoogteverstellingstechnologie is tevens geïntegreerd in de Neo-FlexTM Wandbevestiging. Dankzij CFTM hoeven gebruikers maar zeer weinig inspanning uit te oefenen om hun LCD monitor, LCD TV of Tablet PC in te stellen, zij ervaren een geluidsloze en soepele hoogteverstelling en een optimaal kijkcomfort.

De flexibiliteit en de duurzame constructie van de Neo-FlexTM Wandbevestiging maakt het een perfecte oplossing voor omgevingen waar de ruimte beperkt is zoals in kantoren, ziekenhuizen, laboratoria, luchthavens en productieruimtes.

Trefwoorden: Bureauzwenkarm, Neo-flextm, Wandbevestiging,

Contact Ergotron Nederland

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share