StyleView™: Maximale mobiliteit voor medische applicaties

Door: Ergotron Nederland  20-06-2006
Trefwoorden: Gezondheidszorg, Ict, It

Ergotron’s nieuwe StyleView™ Carts met power systeem geven een nieuwe dimensie aan mobiel werken met computers in de gezondheidszorg

Maximale mobiliteit voor medische applicaties

Ergotron introduceert drie nieuwe StyleView Cart modellen, uitgerust met mobiele stroomvoorziening, zodat medische applicaties nu overal mobiel in het ziekenhuis gebruikt kunnen worden.

Het geïntegreerde Power Systeem in de StyleView Cart zorgt ervoor dat de carts inclusief computerapparatuur echt volledig mobiel zijn en een aantal uren onafhankelijk van een stopcontact kunnen opereren. De StyleView Cart met power systeem is verkrijgbaar in drie uitvoeringen; LCD, notebook en multi-monitor. Tijdens het opladen van het power systeem kan op de aangesloten apparatuur gewoon worden doorgewerkt waardoor de downtime in medische applicaties aanzienlijk minder wordt.

De StyleView Power Carts kunnen veilig worden gebruikt in elke ruimte in een ziekenhuis aangezien ze volledig volgens de EN60601-1 standaard gecertificeerd zijn.

De standaard bijgeleverde StyleLink software maakt het beheren en het optimaliseren van het power systeem eenvoudig. StyleLink voorziet in actuele en historische informatie over de status van de batterij, zodat gebruikers de prestaties van de batterij kunnen optimaliseren. De software kan tevens worden gebruikt in het lokale netwerk zodat het de status van meerdere power systemen vanuit elke locatie kan weergeven.

Ergonomisch ontworpen met input van verplegend personeel, IT managers in ziekenhuizen en ergonomie experts, Ergotron’s StyleView Carts brengen Constant Force™ (CF™) gepatenteerde hoogteverstellingstechnologie binnen bereik van iedereen binnen de gezondheidszorg. CF™ technologie zorgt voor een soepele hoogteverstelling; verplegend personeel, doctoren en andere gezondheidswerkers kunnen eenvoudig de StyleView Cart 51 cm in hoogte verstellen, voor een ergonomische data invoer, zowel zittend als staand.

De StyleView Cart kan moeiteloos van de ene ruimte naar de andere worden verreden en is geschikt voor alle soort vloeren dankzij de hoogwaardige zwenkwielen. Het compacte onderstel van de cart stelt gebruikers in staat zelfs in kleine ruimtes een compleet computersysteem tot hun beschikking te hebben. Het universele ontwerp van de StyleView Cart maakt het toepassen van verschillende types computerhardware mogelijk en vereenvoudigt het upgraden in de toekomst zodat de kosten per gebruiker laag kunnen blijven.

Trefwoorden: Gezondheidszorg, Ict, It, Medische Apparatuur, Stylelink, Styleview,

Contact Ergotron Nederland

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share