Fysiotherapie Geeresteingroep Eemland

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Bisschopsweg 175 , 3817 BT Amersfoort, Utrecht

E-mail

Over Fysiotherapie Geeresteingroep Eemland

Fysiotherapie Eemland (onderdeel van de Geeresteingroep) is in de omgeving van Amersfoort een bekende naam. Door de jaren heen heeft fysiotherapie Eemland zich geprofileerd tot een ervaren praktijk die nieuwe inzichten op de voet volgen. Hierdoor kunnen wij u de beste zorg bieden voor u en uw klacht.

De praktijk heeft naast ruimtes voor behandeling voor fysiotherapie, een goed voorziene oefenruimte waar patiënten hun lichamelijke mogelijkheden verder kunnen uitbouwen. Verder beschikt de praktijk over verschillende specialismen.
Specialisaties
Naast fysiotherapie biedt Eemland ook:
- Sportfysiotherapie
- Manuele Therapie
- Medical Taping
- Groepslessen zoals Hydro-oefentherapie (in het zwembad waar de praktijk ook gevestigd is)
- Medische Trainingstherapie (MTT)

De praktijk is laagdrempelig en de deuren staan altijd open voor het beantwoorden van vragen en het geven van adviezen. Fysiotherapie Eemland wil er voor de mensen zijn.

Doordat we onderdeel zijn van de Geeresteingroep kunnen wij, indien nodig, verwijzen naar verschillende disciplines onder andere: Ergotherapie, Oefentherapie Cesar, Bekkenfysiotherapie, Logopedist, haptonomie, oedeemtherapie en Podologie.
Verder zijn wij trots op onze nauwe samenwerking met de afdeling Orthopedie van het Meander Medisch Centrum.

Over fysiotherapie Eemland
De praktijk bestaat al jaren, maar sinds 2009 is fysiotherapie Eemland onderdeel van de Geeresteingroep. De Geeresteingroep is tevens gevestigd in Woudenberg en Zeist. De Geeresteingroep staat bekend om zijn persoonlijke aandacht en het continu nastreven van hoge kwaliteit van dienstverlening. Dit laatste is ook opgemerkt door zorgverzekeraars. Zo mogen wij ons al jaren een “Pluspraktijk” noemen. De Geeresteingroep heeft contracten met iedere zorgverzekeraar.

Fysiotherapie Eemland is al jaren zeer actief geweest in de begeleiding van sporters, zowel in de top- als breedtesport.

Openingstijden

Ma, Do
-
Di - Wo
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

10-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysiotherapie Geeresteingroep Eemland in Bisschopsweg 175, Amersfoort Utrecht 3817 BT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Amersfoort Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amersfoort Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amersfoort Utrecht, 3817 BT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3839652]