Fysiotherapie Praktijk Liendertseweg

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Liendertseweg 63 , 3814 PJ Amersfoort, Utrecht

E-mail

Over Fysiotherapie Praktijk Liendertseweg

Welkom bij Fysiotherapiepraktijk Liendertseweg

Om u nog beter van dienst te zijn wij nu ook bereikbaar via Internet. U kunt op onze site 24 uur per dag informatie krijgen over onze praktijk, behandelmethoden, nieuws en nog veel meer.
Naast Fysiotherapie, kunt U ook behandeld worden met Bekkenfysiotherapie, Manuele Therapie , Oedeemtherapie enThuiszorgfysiotherapietherapie . Verder zijn wij aangesloten bij het Parkinson-Net en Claudicatio- Net
U kunt ook terecht voor Dry Needling en Medical Taping.

Ook in 2016 heeft u géén verwijsbriefje nodig voor de fysiotherapeut. Natuurlijk, u mag nog altijd eerst een afspraak maken bij de huisarts. Maar het hoeft in principe niet . Dat heeft voordelen. Zo komt u 'direct' bij de specialist in beweging terecht. Zodat u weer 'direct' kunt beginnen met werken aan uw herstel. De huisarts blijft de centrale rol spelen in de coördinatie van uw zorg.

Onze praktijk is op de eerste verdieping, er is een traplift aanwezig. Onze praktijk is rolstoel toegankelijk indien u kunt staan om de transfer naar de traplift te maken. Indien het voor u niet mogelijk is om naar de praktijk te komen behandelen wij ook aan huis. U heeft hiervoor een verwijzing nodig van de huisarts of specialist.

Openingstijden

Ma - Di
-
Wo - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysiotherapie Praktijk Liendertseweg in Liendertseweg 63, Amersfoort Utrecht 3814 PJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Amersfoort Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amersfoort Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amersfoort Utrecht, 3814 PJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826326]