Geet Zonwering Van

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Stuwdam 19 , 3815 KM Amersfoort, Utrecht

E-mail

Over Geet Zonwering Van

Van Geet zonwering is al jaren hét adres waar zowel particulieren als bedrijven terecht kunnen voor betrouwbaar en goed advies op maat. Wij leveren en monteren uitsluitend kwalitatieve en betaalbare binnen- en buitenzonwering en aanverwante producten.

Van Geet zonwering is gevestigd in Amersfoort, onze dekking is landelijk. Naast het ontvangen van mensen in onze showroom werken we met het concept van werken met een 'showroom bij u thuis'. Het blijkt in de praktijk dat het opmeten en uitzoeken van producten goed tot zijn recht komt bij u thuis en in mindere mate in een showroom met een andere sfeer en uitstraling. De showroom is wel weer een uitstekend middel om de verschillen in de modellen en gebruiksmogelijkheden te bekijken.

Wij geven aan de hand van uw wensen maar ook aan de hand van de situatie (bijvoorbeeld bevestigingmogelijkheden) het juiste advies op maat.

Door onze jarenlange ervaring hebben we een perfect leveranciersbestand opgebouwd waardoor we voor iedere behoefte een passende oplossing kunnen bieden. Of het nu gaat om een rolgordijn, een aluminium rolluik of een groot terrasscherm, bij Van Geet zonwering kunt u terecht.

Garantietermijnen van 3 tot 5 jaar (binnenzonwering) en van 5 tot 7 jaar (buitenzonwering) zijn bij ons standaard!

Openingstijden

Ma - Za
24 uur open
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Shades & Blinds

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Amersfoort Utrecht

Is Geet Zonwering Van in De Stuwdam 19, Amersfoort Utrecht 3815 KM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Amersfoort Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amersfoort Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amersfoort Utrecht, 3815 KM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3730434]