MijnSportwereld lanceert unieke actie voor de actieve teamsporter

MijnSportwereld lanceert unieke actie voor de actieve teamsporter van Heelhelder | Duidelijkheid In Communicatie

Door: Heelhelder | Duidelijkheid In Communicatie  01-10-2008
Trefwoorden: Competitiemanager, Mijnsportwereld, Sportcommunity,

MijnSportwereld: onmisbaar voor de actieve teamsporter
MijnSportwereld is de eerste volledig op de sporter afgestemde community. Uiteraard biedt de site de standaard functionaliteiten zoals je die kent van Hyves, Facebook en MySpace. Maar het AD heeft meer. Niet voor niets is het AD de grootste in sportverslaggeving, dus vanzelfsprekend biedt MijnSportwereld.nl tal van speciaal op de sporter en teamcaptain afgestemde functies.

MijnSportwereld biedt ondermeer:

  • De MijnSportwereld Sportplanner waarmee je allerlei organisatorische taken en planningszaken rondom het veld makkelijk kunt regelen. Nooit meer gezeur over wie de shirtjes wast, de ballen meeneemt of wie er aan de beurt is om te rijden. Ook schema´s voor het draaien van bar- of materiaaldiensten zet je snel en eenvoudig in de Sportplanner. Praktisch alle administratieve en organisatorische taken kan je eenvoudig via de Sportplanner regelen. Met een paar muisklikken weet iedereen binnen je team exact wat, waar en wanneer moet gebeuren. Je kan je nu dus volledig concentreren op het winnen van de wedstrijd.
  • De MijnSportwereld Competitiemanager. Nog zo’n feature die MijnSportwereld.nl bijzonder maakt. Het AD werkt samen met verschillende grote sportbonden. Alle voor jouw team relevante wedstrijdschema's staan automatisch op je teampagina en zodra de wedstrijdgegevens zijn verwerkt, beschik je over de actuele competitiestand Zo zie je op je eigen teampagina precies hoe je team er voor staat en wat je tegenstanders in de laatste wedstrijd hebben gedaan.
  • Het laatste Sportnieuws. Een ander aspect dat natuurlijk niet kan en mag ontbreken, is het Sportnieuws. Vers van de pers. Een redactionele koppeling met de sportredacties van het AD zorgt ervoor dat jij als eerste op de hoogte bent van het laatste Sportnieuws, zowel (inter)nationaal, regionaal als lokaal. Aangevuld met je eigen wedstrijdverslagen, foto's en video's maakt dit MijnSportwereld.nl tot een compleet en persoonlijk sportuniversum.

Winnen doe je met MijnSportwereld.nl
MijnSportwereld.nl is ambitieus. De komende maanden wordt de functionaliteit van de sporterscommunity steeds verder uitgebreid!! Als actieve sporter kan je daaraan een actieve bijdrage leveren. Simpelweg door gebruik te maken van MijnSportwereld.nl. Meld je team aan voor een gratis account op MijnSportwereld.nl, ontdek de vele mogelijkheden en laat je sportvrienden delen in jullie passie voor sport.

En om het helemaal aantrekkelijk te maken heeft www.MijnSportwereld.nl twee bijzondere kennismakingsacties: De zes teams, die in de maanden oktober, november en december het meest actief zijn, krijgen een speciale mentale training / workshop van een professionele sportpsycholoog. Daarnaast krijgen de leden van zes andere teams een grote MijnSportwereld Sporttas cadeau en de aanvoerder een abonnement op het AD.

Zet je sportambities om in daden
Wil jij je ambities voor dit seizoen omzetten in klinkend resultaat? Meld je dan nu aan op http://www.mijnsportwereld.nl en maak kans op een van die workshops of praktische sporttassen.

Graag tot ziens op MijnSportwereld.nl


Joop Koppen
Teamcaptain MijnSportwereld

Trefwoorden: Competitiemanager, Mijnsportwereld, Sportcommunity, Sporterscommunity, Sportplanner, Teamcaptain,

Contact Heelhelder | Duidelijkheid In Communicatie

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share