Streaker traint voor de Olympische Winterspelen

Streaker traint voor de Olympische Winterspelen van Heelhelder | Duidelijkheid In Communicatie

Door: Heelhelder | Duidelijkheid In Communicatie  22-01-2009
Trefwoorden: Wintersport, Winter, Schaatsen

Maken Olle en Björn hun dromen waar?
Zo droomt Olle er al jaren van als mascotte te mogen optreden tijdens de Winterspelen, en hij bereidt zich hier grondig op voor. Maar plotseling duikt er nog iemand op die mascotte wil worden, en dat leidt tot een tweegevecht in diverse winterse disciplines. Zal Olle zijn droom waar kunnen maken?

Ook Björn is volop in training voor de spelen. Nadat hij een streaker heeft gezien op televisie, heeft hij zijn roeping gevonden: hij wordt de streaker van de Winterspelen in Åre en Östersund. De bevolking is inmiddels gewend aan de trainingen van Björn waarbij hij overal te pas en te onpas opduikt, en heeft hem geheel geaccepteerd. Ook benieuwd naar de trainingen van Björn?

Help de inwoners van Are & Östersund en win een wintersportvakantie in zweden
De inwoners van Åre en Östersund zoeken hulp bij het realiseren van hun droom. De filmpjes van Olle en Björn zijn te zien op www.fitforthewintergames.nl. Als je de filmpjes doorstuurt naar drie vrienden maak je kans op een originele ‘Fit for the winter games’ tas én kom in aanmerking voor de hoofdprijs: een reis naar Åre of Östersund voor twee personen!

Are & Östersund: uniek wintersportgebied Zweden
Van extreme wintersports tot luxe spa

Het Zweedse Åre is het grootste skigebied in Noord-Europa en was in 2007 gastheer voor de wereldkampioenschappen alpineskiën. In maart 2009 vinden de World Cup finales alpineskiën hier plaats. Nergens anders in Scandinavië vind je zoveel activiteiten bij elkaar zoals langlaufen, skiën, paragliding, zipline, sneeuwscootertochten, hondensledetochten, zwemmen, en spa´s. Behalve de skipistes op loopafstand vind je in Åre een jarenlange alpinetraditie, trendy shops, restaurants, clubs en een ruim winkelaanbod. Desondanks ervaar je in Åre de natuur volop: het uitzicht over de Zweedse bergen vanaf de top van de Åreskutan (1420 meter) is adembenemend.

Östersund is de winterstad van Zweden waar je volop kunt genieten van natuurijs en sneeuw. Het Storsjö (grote meer) ligt in het centrum van de stad met zo´n zestigduizend inwoners, en op het meer wordt volop geschaatst en gelanglauft, terwijl het winterpark aan het meer vertier biedt voor jong en oud. In februari kunnen schaatsers tijdens de Hollandse week weer even het ouderwetse schaatsen ervaren en meedoen aan toertochten op het meer. Östersund biedt daarnaast volop winterse activiteiten zoals sneeuwscootertochten en hondensledetochten. Bovendien vind je in de stad een ruim aanbod aan winkels, restaurants en clubs met diverse culturele evenementen.

Zowel Åre als Östersund zijn bereikbaar via de luchthaven Åre-Östersund Airport. Vanaf Stockholm Arlanda vlieg je in 1 uur naar Östersund. Met een transfer van 1 uur bereik je vervolgens Åre. Vanaf de internationale luchthaven in Trondheim (Noorwegen) reis je in 2 - 2,5 uur naar Åre.

Aanvullende informatie

Aanvullende informatie over de de Fit for the winter games campagne van de Zweedse wintersportgebieden Åre en Östersund vindt u op http://www.fitforthewintergames.nl

Ondersteunend beeldmateriaal (logo’s, foto’s en artwork) voor online publicaties kunt u downloaden via http://www.flickr.com/photos/fitforthewintergames
Ondersteunend beeldmateriaal (logo’s, foto’s en artwork) voor print publicaties kunt u downloaden via http://professionals.visitsweden.com/VSTemplates/Article____85430.aspx
De filmpjes van Olle en Björn zijn ook gepubliceerd op http://www.youtube.com. Deze kunt u desgewenst overnemen op uw website middels een embed of een link.
Een slideshow over de wintersportgebieden kunt u downloaden via http://www.slideshare.com/fitforthewintergames

Persinformatie:

Persinformatie over Fit for the winter games en de wintersportbestemmingen Åre en Östersund is te vinden op www.fitforthewintergames.nl onder het kopje 'pers' bij contact.

Voor algemene informatie over Zweden als reisbestemming en VisitSweden kunt u naar http://www.visitsweden.com/zweden/

Voor algemene persinformatie over Zweden als vakantiebestemming: neem contact op met
Nanouk Sabel, PR-Manager VisitSweden
Tel 0031 (0)294 - 41 66 50 (kies 3)
Mobiel 0031 (0)6 -12 663 647,
E-mail: press.nl@visitsweden.com

Trefwoorden: Fitforthewintergames, Mascotte, Östersund, Schaatsen, Skieen, Skigebied, Snowboarden, Streaker, Visit Sweden, Winter, Winterspelen, Wintersport, Zweden,

Contact Heelhelder | Duidelijkheid In Communicatie

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share