Holland Design & Gifts

Afdrukken

Is Holland Design & Gifts incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zuidsingel 36 , 3811 HC Amersfoort, Utrecht

Geen telemarketers alstublieft


E-mail

Over Holland Design & Gifts

Holland Design & Gifts is een webshop met meer dan 1000 interieur- en modeaccessoires en eigentijdse souvenirs van Nederlandse ontwerpers. In de webshop bieden Dutch Designers hun unieke producten aanbied en krijgen ze een podium om het verhaal achter het product te vertellen. De webwinkel is niet alleen een visitekaartje voor Nederland, maar ook voor de ontwerpers.
Wat mag je van Holland Design & Gifts verwachten: niet de traditionele molens, klompen of tulpen, maar ontwerpen met een Hollands karakter of een Nederlandse design signatuur. Bijzondere producten voor wonen, werken, recreatie en ontspanning, waar Nederland trots op mag zijn. Zoals bijvoorbeeld de Puzzle Board kaasplank van Oooms, de Senz paraplu, inventieve 3D prints, zijden sjaals, hoezen voor Iphone, Ipad of delicate manchetknopen en sieraden voor hem of haar, sierlijke vazen, schalen, servies, kaarsen of prachtige klokken, lampen en nog veel meer Oer Hollandse designs van o.a. Marcel Wanders, Piet Hein Eek, Piet Boon,

Kaart

Producten en diensten

Holland Design & Gifts van Holland Design & Gifts thumbnail

Holland Design & Gifts

14-01-2016

Holland Design & Gifts is een webshop met meer dan 1000 interieur- en modeaccessoires en eigentijdse souvenirs van Nederlandse ontwerpers.Is Holland Design & Gifts in Zuidsingel 36, Amersfoort Utrecht 3811 HC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Ontwerp diensten in Amersfoort Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amersfoort Ontwerp per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amersfoort Utrecht, 3811 HC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3812949]