Hooijer Haarden En Vloeren

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Stuwdam 21 , 3815 KM Amersfoort, Utrecht

E-mail

Over Hooijer Haarden En Vloeren

Hooijer Haarden en Vloeren verandert interieurs. We hebben zo onze visie op het hart van uw huis. Een vernieuwende visie. En dat ervaart u vanaf het moment dat u in onze showroom komt. (Misschien ’s avonds: dan zijn we open op afspraak.) U proeft de sfeer. Oogstrelende haarden tussen houten vloeren, strak gestuukte wanden en ruw beton. Het eigentijdse design van de showroom en de aandacht die we daaraan besteed hebben, tekent onze aanpak. Ook van uw haard, schouw en/of vloer willen we méér maken dan een los product in de ruimte. Dat is een kwestie van maatwerk en perfectie.
Wat verder voor ons vanzelfsprekend is: gratis advies aan huis, geen aanbetaling, veilige en vakkundige montage en uitstekende garantie.Ontdek op deze website onze collectie en kom naar onze showroom!

Kiest u voor het knapperende vuur van een houthaard of het gemak van een elektrische haard? We laten u graag de verrassende mogelijkheden zien. Van strakke, gesloten haard met een moderne uitstraling tot een nostalgische openhaard. Onze monteurs dragen zorg voor een vakkundige montage conform de voorschriften.

De haarden & vloeren word vakkundig geïnstalleerd en gelegd door onze installateurs/parketleggers met veel ervaring.
Hooijer is erkend installateur van alle soorten haarden en kachels en wij zijn aangesloten bij het Sfeerverwarmingsgilde.(SVG) de brancheorganisatie die staat voor gegarandeerde kwaliteit.

Uiteraard vinden wij het belangrijk dat u zorgeloos kunt genieten van uw haard en/of vloer. Als het voorkomt dat er storingen zijn dan leveren wij de service die nodig is om het product weer goed te laten functioneren . Ook verlenen wij het onderhoud aan uw haard en vloer. Dit om de geleverde producten in topconditie te houden. Informeer bij ons voor meer informatie.

Onze monteurs dragen zorg voor een vakkundige montage conform de voorschriften.

Welkom bij de enige haarden specialist in Amersfoort, u hoeft maar een naam te onthouden, voor haarden in Amersfoort gaat u naar Hooijer!

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di - Vr
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Hooijer-Haarden-en-Vloeren-254287461341473/
Twitter: https://twitter.com/HooijerHaarden

Categorieën: Fireplace Construction

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Hooijer Haarden En Vloeren in De Stuwdam 21, Amersfoort Utrecht 3815 KM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Amersfoort Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amersfoort Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amersfoort Utrecht, 3815 KM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3783734]