Java Apotheek Alphega

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Leusderweg 125 , 3818 AB Amersfoort, Utrecht

E-mail

Over Java Apotheek Alphega

Wij begrijpen op welke momenten we er voor je moeten zijn. ‘Zorg voor je gezondheid’ geeft aan dat het voor ons draait om jouw gezondheid en die van de mensen om je heen. Naast medicijnen kun je bij ons terecht voor advies en veel zelfzorgartikelen.

U kunt uw herhaalrecepten nu ook eenvoudig via het Digitaal Medicatie Dossier aanvragen.

Soms is het moeilijk om je weerstand op peil te houden. De weerstand, oftewel de immunologische afweer, is het vermogen van het lichaam om zich te beschermen tegen ziekteverwekkers. Hoe zit het met jouw weerstand op dit moment? Doe jij genoeg om te zorgen dat je niet ziek wordt? Doe de weerstandscheck en je weet het!

Gratis cholesterol starterskit
Goed nieuws voor iedereen die zelf iets willen doen aan een licht verhoogd cholesterolgehalte! Vanaf 7 november kun je een gratis Cholesterol Starterskit ophalen bij Kring-apotheek.

Die bevat niet alleen volop informatie en tips over een gezonde voeding en leefstijl bij een licht verhoogd cholesterol, maar ook volop voordeel. Zo vind je naast voordelen van Zorgverzekeraar VGZ en Kring-apotheek, ook een kortingspas van Becel pro-activ en een gratis Cholesterol Handboek.

Bij de Kring-apotheek kunt u ook terecht voor een reisadvies. Als u op (zaken)reis gaat naar een tropisch gebied is het vaak noodzakelijk om vooraf maatregelen te nemen voor uw gezondheid. In gebieden ver van huis, zoals Azië, Afrika of het Midden-Oosten, maar ook in Oost-Europese landen komen ziekten voor die we in Nederland niet kennen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Pharmaceutical Raw Materials

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Amersfoort Utrecht

Is Java Apotheek Alphega in Leusderweg 125, Amersfoort Utrecht 3818 AB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Herhaalrecepten diensten in Amersfoort Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amersfoort Herhaalrecepten per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amersfoort Utrecht, 3818 AB, Nederland

 • G. Tap

  Schimmelpenninckkade 38 -40 Amersfoort Utrecht 3813 AE

 • Viskol

  Kopervlinder 20 Amersfoort Utrecht 3822 AJ

 • Korto

  Paladijnenweg 51 Amersfoort Utrecht 3813 DB

 • Autobedrijf J. Kramer

  Soesterweg 92-Ii Amersfoort Utrecht 3812 BC

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820120]