De Fun Stations van Keycamp: luxe kamperen en volop plezier voor de (aller)kleinsten

Door: Keycamp Holidays Netherlands  14-12-2006
Trefwoorden: Vakantie

Met peuters op vakantie? Ja leuk!

De Fun Stations van Keycamp: luxe kamperen en volop plezier voor de (aller)kleinsten

Amersfoort, december 2006 – Vaak zien jonge ouders op tegen een vakantie met baby, peuter of kleuter. Terwijl op vakantie gaan met zulk jong grut juist een groot feest kan zijn. Zeker als je weet dat er goed is nagedacht over een vakantie met kleintjes. Niet alleen over praktische zaken in en rondom de accommodatie, maar ook over dagelijkse activiteiten. Keycamp, de luxe campingreisorganisatie die het buitenleven zoveel mogelijk combineert met de luxe van thuis, heeft daarom de Fun Stations geïntroduceerd.

Plezier voor jong en oud
Kamperen in een luxe stacaravan, chalet of bungalowtent terwijl de kinderen zich vermaken onder deskundige begeleiding. Dat kan op de campings met een Fun Station van Keycamp. Campings met een Fun Station zijn ideaal voor ouders die houden van een luxe gezinsvakantie midden in de natuur, maar ook graag af en toe zonder de kinderen willen genieten van een ontspannen middag in de zon.

Babysitservice
Keycamp heeft daarnaast een aantal peutervriendelijke campings geselecteerd voor kinderen tot 4 jaar. De kleintjes kunnen gerust meegenomen worden op een comfortabele en veilige kampeervakantie. Keycamp maakt het heel gemakkelijk met veilige accommodaties, babysitservice van ervaren medewerkers op het gebied van kinderverzorging, een gratis kinderpakket (kinderbed, babybadje en hoge kinderstoel), en clubs voor ondernemende peuters.

Mini Fun Station
De allerkleinste kampeerders hebben veel pret bij de Mini Fun ttations van Keycamp. Daar kunnen de kleintjes tot 4 jaar zich helemaal uitleven. Deze activiteiten worden in mei en juni aangeboden: dus ook buiten de vaste schoolvakanties, waardoor ouders met nog niet schoolgaande kinderen in zelf een rustige vakantieperiode kunnen uitkiezen.

(Leo’s) Fun Stations
Bij de Fun Stations van Keycamp worden er allerlei activiteiten georganiseerd voor kinderen in verschillende leeftijdsgroepen. Voor kinderen vanaf 4 jaar is ‘Leo’s Fun Station’ perfect: hier kunnen ze deelnemen aan activiteiten als balspelen, spoorzoeken, knutselen of een speurtocht zoek naar dino-eieren. Deze activiteiten worden, afhankelijk van de camping, gedurende 6 dagen per week in juli en augustus georganiseerd.
Voor oudere kinderen zijn er in andere Fun Stations activiteiten als talentenjachten, sporttoernooien en T-shirt beschilderen. Er zijn ook 7+ Fun Stations, 10+ Fun Stations en Fun Stations For All, waar de 3 verschillende leeftijdsgroepenecombineerd worden.

Trefwoorden: Vakantie

Contact Keycamp Holidays Netherlands

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share