Koperhorst Stichting De

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Paladijnenweg 275 , 3813 KA Amersfoort, Utrecht

E-mail

Over Koperhorst Stichting De

De Koperhorst is een wooncomplex voor ouderen waar 24 uur bescherming en beschutting geboden wordt. Het woonaanbod varieert van zelfstandig huren met zorg op afroep tot aan groepswonen voor dementerende ouderen in een open setting.
De Koperhorst fungeert voor de wijk als buurthuis. Dagelijks maken ouderen uit de wijk gebruik van de mogelijkheid om in de Koperhorst te komen eten of deelnemen aan activiteiten. Daarnaast bieden we aan thuiswonende ouderen die dementerend zijn 7 dagen in de week de mogelijkheid voor dagopvang.
Voor ouderen die in het ziekenhuis gelegen hebben, of tijdelijk meer hulp of begeleiding nodig hebben dan wat in de thuissituatie geboden kan worden, zijn er in de Koperhorst 10 appartementen waar men tijdelijk kan verblijven en de zorg- en ondersteuning ontvangt die op dat moment nodig is..

Openingstijden

Ma - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Koperhorst Stichting De in Paladijnenweg 275, Amersfoort Utrecht 3813 KA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Thuiszorg diensten in Amersfoort Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amersfoort Thuiszorg per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amersfoort Utrecht, 3813 KA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3768552]