Maxdoro lanceert nieuw label voor online geografie: geo-maps.nl

Maxdoro lanceert nieuw label voor online geografie: geo-maps.nl van Maxdoro Internetbureau | Webdesign, Digitale Marketing En Google Maps Specialist In Amersfoort

Door: Maxdoro Internetbureau | Webdesign, Digitale Marketing En Google Maps Specialist In Amersfoort  18-06-2009
Trefwoorden: Online, Internetbureau, User Generated Content

Om zich te profileren op haar specialisatie Geo IT heeft internetbureau Maxdoro een nieuw label gelanceerd, Geo-maps.nl.

Geo-maps.nl is een platform waarop de laatste stand van zaken en recente ontwikkelingen op het gebied van geografische toepassingen voor internet en mobiel worden gepubliceerd. Geo-maps.nl heeft de ambitie een trendsettend kennisnetwerk te zijn als het gaat om state-of-the-art crossmedia geo technologie, mashups en location-based services.

Social geographic media
Samen met de lancering van Geo-maps.nl introduceert Maxdoro een serie nieuwe online geo tools: social geographic media. Social geographic media zijn off-the-shelf online media modules waarmee ‘locatie-gevoelige’ sectoren als de reisbranche het bereik van het online conversiekanaal sterk kunnen uitbreiden naar nieuwe doelgroepen toe.

Social geographic media worden gekenmerkt door een combinatie van content en user interfaces / API’s. Content uit verschillende sociale media wordt gebundeld en toegankelijk gemaakt via een topografische interface. Door content uit krachtige sociale mediabronnen als Flickr (fotografie) en Youtube te koppelen aan interactieve omgevingen als Google Maps ontstaan nieuwe online toepassingen, draaiend op een onderliggende Geo-maps engine.

Door social geographic media in te zetten binnen de online communicatiestructuur wordt het fundament neergelegd voor een gelaagde user experience waarmee het publiek op verschillende contactmomenten van zinvolle en effectieve content wordt voorzien. Zo ontstaat er een zelfsturend online conversiekanaal op basis van door de doelgroepen zelf gegenereerde user generated content (USG).

Projecten en expertise
De social geographic media modules vormen het eerste product dat gereleased wordt onder de Geo-maps vlag. Meer resultaten van de jarenlange expertise die Geo-maps heeft opgebouwd op het gebied van online geografie zijn te vinden op http://www.geo-maps.nl.

Trefwoorden: Geo-maps, Geo-maps.nl, Internetbureau, Location-based Services, Mashup, Maxdoro, Online, Online Geografie, User Generated Content,

Contact Maxdoro Internetbureau | Webdesign, Digitale Marketing En Google Maps Specialist In Amersfoort

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share