Samenwerking met Hypohuis verruimt markt MoneYou

Door: MoneYou BV  10-10-2006
Trefwoorden: Hypotheken

MoneYou Hypotheken en HypoHuis gaan samenwerken: Samenwerking met Hypohuis verruimt markt MoneYou

Amersfoort, 10 oktober 2006. Franchiseorganisatie HypoHuis en ABN AMRO dochter MoneYou zijn een samenwerking gestart op het gebied van internet en daarbuiten. Deze samenwerking biedt de klanten het beste van beide, snel een heldere offerte en de mogelijkheid van face-to- face contact met een hypotheekadviseur. De technologie en organisatie van MoneYou biedt de bemiddelaar de mogelijkheid om zijn klanten online een offerte te laten aanvragen. Aanvullend advies is vervolgens beschikbaar thuis vanuit de luie stoel of op een HypoHuis kantoor.

Deze week is de samenwerking tussen MoneYou Hypotheken en de financiële franchiseorganisatie HypoHuis beklonken met de lancering van een gezamenlijke internetmodule. Via de website www.hypohuis.nl biedt de MoneYou technologie de consument de mogelijkheid een hypotheekberekening op maat te maken. De bezoeker ontvangt op basis van deze berekening binnen enkele minuten een officiële offerte voor de gekozen hypotheekvorm. 48 Uur later valt deze offerte ook op de deurmat.

Voor vragen en direct advies is het MoneYou, ITO-gecertificeerd, call center beschikbaar. Indien nodig staan erkende hypotheekadviseurs de klanten te woord uit naam van HypoHuis. Directeur MoneYou Finbar Hage: “Voor HypoHuis hebben wij een volledig gelabeld product gemaakt. Naast het gelabelde hypotheekproduct zijn ook website, telefoon en advies 100 procent HypoHuis, inclusief de ruime beschikbaarheid, techniek en kwaliteit van MoneYou.”

Dit betekent overigens niet dat de hypotheekspecialisten van HypoHuis geen bemiddelende rol meer vervullen. Siegfried van Horssen, formulemanager HypoHuis: “Dit product is de ideale combinatie tussen het gemak van internet en de kennis en adviesvaardigheden van onze franchisenemers. Het internet biedt de klant een laagdrempelige ingang, onze kantoren zorgen voor het hoogwaardige advies.”

Voor HypoHuis is deze wijze van werken een stap in de toekomst. De groep van consumenten die zelfstandig een hypotheek wenst af te sluiten groeit en wordt op deze wijze bediend. Voor de franchisenemers van HypoHuis is deze ontwikkeling een welkome aanvulling op de bestaande werkwijze. Voor MoneYou is HypoHuis de eerste klant die gebruik maakt van het nieuwe Financial Services concept.

-------------------------------------------------

Meer over HypoHuis
HypoHuis is een soft-franchise organisatie die in 1998 vanuit de gedachte van inkoopbundeling is ontstaan. Momenteel ervaren meer dan 35 franchisenemers met 40 kantoren de voordelen van de HypoHuis franchiseorganisatie. De franchisenemers zijn voornamelijk makelaarskantoren waarbij het HypoHuis concept ervoor waakt dat de lokale identiteit van de franchisenemer wordt behouden en verder wordt uitgebouwd.

Trefwoorden: Hypotheken

Contact MoneYou BV

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share