Woonkrant.nl van De Telegraaf en MoneYou werken samen

Door: MoneYou BV  18-05-2006
Trefwoorden: Hypotheek, Finance

”Alle financiële informatie bij koopwoning met één muisklik beschikbaar”

Woonkrant.nl van De Telegraaf en MoneYou werken samen

De woningsite http://www.Woonkrant.nl en hypotheekverstrekker MoneYou zijn per vandaag een samenwerking aangegaan.
Bij iedere koopwoning op Woonkrant.nl kan de bezoeker direct een hypotheekberekening aanvragen. Zo kan de bezoeker eenvoudig haar maandlasten en de effectieve rente op jaarbasis berekenen. Vervolgens kan men via een paar stappen snel een offerte bij hypotheekverstrekker MoneYou aanvragen. De bezoeker ontvangt de offerte binnen 15 minuten.

“We kijken sterk naar de behoeften van onze bezoekers. We faciliteren hiermee de woningzoekende bij de zoektocht naar een nieuw huis. Als je een interessante koopwoning hebt gevonden, is ook alle relevante financiële informatie met één muisklik beschikbaar. Zo brengen we vraag & aanbod op de woningmarkt eenvoudiger bij elkaar”, licht Quintin Schevernels, directeur Telegraaf Classified Media, toe.
Finbar Hage, directeur MoneYou voegt toe: “De samenwerking met De Telegaaf gaat verder dan advertising, we bieden elkaar over en weer content en toegevoegde waarde. Bovendien sluit dit perfect aan bij onze doelstelling om het voor de klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. De klant kan alle benodigde informatie op eenvoudige wijze op Woonkrant.nl vinden. Van het zoeken naar een huis tot en met de maandlasten van de woning en de hypotheekofferte.”

Trefwoorden: Finance, Hypotheek

Contact MoneYou BV

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share