Chick on a Mission

Chick on a Mission van My Shabby

Door: My Shabby  15-04-2011
Trefwoorden: Online Winkel, Vrouwen Accesoires, Online Winkelen

 

De leren tassen uit de collectie van Chick on a Mission passen volledig bij de missie van My Shabby in 2011. Chick on a Mission brengt namelijk dit jaar een ode aan de independent woman, de diversiteit en haar verschillende missies in haar leven. De uitgesproken en stoere designs passen hier perfect bij. Chick on a Mission tassen staan voor eerlijkheid en puurheid maar zijn nog steeds duidelijk herkenbaar. Voor iedere smaak is wel een passende accessoire te vinden, vrouwelijk en tijdloos. Prachtig en zeer hoge kwaliteit lederwaren. 3 verschillende thema`s spelen dit jaar de hoofdrol, let them inspire you!

 

Afro Grafic is een lijn waarin de schoonheden en invloeden van Afrika terug te vinden zijn. Gevlochten details, poedertinten, vintage leren materialen in Charcoal, effen koeienvacht en meer dan stoere vormen.

Commune Utilitie is geinspireerd door de vrouwen van deze tijd die altijd onderweg zijn. Functionele en vernieuwende vormen, elegant en werelds. Studs, tussles en andere versiering geven de Chick bags een unieke look. Veel opbergruimte en de hengsels zijn eenvoudig te vertsellen van lengte door een musketonhaak. Zo praktisch!

Island Nomad is een look en feel waarbij de allure en glamour van Ibiza en Saint Tropez gecombineerd worden. Zongebleekte kleuren geven het ultieme luxurous beach gevoel.

Totally hot voor deze zomer; de festival belts! Rijk vormgegeven en van prachtig leer gemaakte riemen met veel opbergruimte. De ultieme party en festival must have, you`re free to dance and wave....

De Chick on a Mission tassen zijn net als in een kunstwerk, je ontdekt aan je tas steeds nieuwe details. Vergeet niet dat alles handgemaakt is!

Which of these styles fits your mission?

My Shabby  is officieel dealer en verkoper van de collectie van Chick On a Mision en vele andere designer merken.

Trefwoorden: Kleding en accessoires, Online Winkel, Online Winkelen, Vrouwen Accesoires