Schakel tussen opdrachtgever en freelance secretariele ondersteuner

Door: NBFS  05-10-2011
Trefwoorden: Opdrachtgever, Freelance, Belangenvereniging

De NBFS is in oktober 2009 opgericht omdat er behoefte was aan rechtstreeks contact tussen opdrachtgevers en freelance secretaresses zonder de tussenkomst van dure intermediairs. Zowel de zelfstandig werkende secretaresse als de opdrachtgever is op deze manier verzekerd van een betere prijs-/kwaliteitverhouding. 

Het zoeken naar een tijdelijke medewerker kost u als opdrachtgever veel tijd. Tijd die u eigenlijk niet hebt. Wij hebben daarvoor een snelle en resultaatgerichte oplossing. U kunt zich namelijk aanmelden bij de NBFS om gratis in te loggen op de website van de NBFS en zelf middels een uitgebreide zoekmachine op zoek te gaan naar de ideale secretaresse of management assistente. 

Zo doet u dat: u vraagt gratis een inlogcode aan waarmee u toegang krijgt tot de database van onze leden. Tientallen, zeer ervaren freelance secretaresses uit het hele land hebben hun CV op onze site staan en het worden er elke maand meer! In korte tijd vindt u de voor u meest geschikte kandidaat met behulp van een uitgebreide zoekmachine. Snel en zonder tussenkomst van dure intermediairs, kunt u zelf direct contact opnemen met een van de freelance secretaresses of management assistentes. Zo komt u direct tot de juiste match tegen een eerlijk tarief, want er zit geen bemiddelingsbureau tussen dat een graantje mee wil pikken. Dat kan u een kostenbesparing opleveren tot wel 40%. 

U kunt ook gratis uw aanvraag voor een tijdelijke medewerker per e-mail naar de NBFS sturen. Wij maken dan voor u een selectie van meest geschikte kandidaten. U kunt daaruit zelf een keuze maken en contact opnemen met deze freelancer. 

Met ons in zee gaan is kosteloos en geheel vrijblijvend. Maar we denken dat uw bedrijf er wel bij vaart.  Datzelfde geldt voor onze leden, die natuurlijk altijd op zoek zijn naar opdrachtgevers zònder tussenkomst van een intermediair. 

Neem de proef op de som en vraag vandaag nog een gratis inlogcode aan of plaats uw opdracht bij ons via

Trefwoorden: Belangenvereniging, Freelance, Lidmaatschap, Opdrachtgever