Interim Management

Door: NU'VISIE, Interim Management  03-11-2011

Opdrachtgevers kwalificeren mij als resultaatgericht en analytisch, waarbij ik goed in staat ben de belangen te onderscheiden en te bundelen en partijen confronteer met hun eigen aandeel. Een bemiddelaar \ bruggenbouwer die, als nodig, de confrontatie niet uit de weg gaat en met creativiteit een duurzame oplossing bewerkstelligt. Iemand die prima beweegt in een veld met veel partijen en belangen.

Algemeen directeur Bloemenveiling: "Bart van Nunen heeft opdrachten op een uitstekende manier uitgevoerd. Inzicht, scherpte, proceskwaliteit, betrokkenheid, communicatie, resultaat en inzet waren sleutelbegrippen"


Contact NU'VISIE, Interim Management

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van NU'VISIE, Interim Management

03-11-2011

Interim Management, Project Management en Mediation

18 jaar ervaring in Interim Management. Altijd actief in doorstart van vastgelopen organisaties en projecten. Ik heb ruime ervaring in profit als non-profit (metaal, R&D food, universiteit, chocoladefabriek, bloemenveiling, ministerie, papier & verpakkingen, groen, security, Justitie, sociale werkvoorziening, spoorwegen en onderwijs). Thuis op veel gebieden als commercie, personele zaken, financiën, logistiek, productie en ICT.


03-11-2011

Mediation & Onderhandelingen

Onderhandelen en mediation is voor mij RESULTAAT met respect voor MENSEN en hun BELANGEN. Ik confronteer respectvol en boek resultaat die voor alle partijen herkenbaar zijn.