Oeds Blok coaching leiderschap innovatie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Noordewierweg 209 , 3812 DG Amersfoort, Utrecht

E-mail

Over Oeds Blok coaching leiderschap innovatie

Oeds Blok coaching leiderschap innovatie richt zich op leiders en ondernemers die een verschil willen maken in de samenleving.

Mijn belofte: Kracht + Kwetsbaarheid = Vrijheid. Vrijheid om te falen en om te geven. Vrijheid om jezelf te zijn en anderen te laten bloeien.

Met persoonlijke coaching
‘Dankzij de coachgesprekken met Oeds heb ik inzicht en ruimte gekregen om in mijn eigen ontwikkeling een nieuwe stap te zetten: niet meer slechts doen wat anderen van mij vragen, maar een zelfgekozen profiel volgen. In mijn geval het opzetten van een nieuw (tweede) bedrijf.’

Leiderschapstraining The Undefended Leader (persoonlijk of in de organisatie)
‘De training The Undefended Leader gaf bevestiging dat angst een slechte raadgever is en handvatten om angstsituaties om te zetten in kansen.’

Workshops innovatie
‘Wij hebben een mooie workshop innovatie gehad onder de deskundige leiding van Oeds. Hij is als geen ander in staat om een veilige sfeer te creëren waarin ruimte is voor verlangen, kwetsbaarheid en creativiteit.’

Ik geloof in de betekenis van ieder voor een mooie wereld. Mijn specialiteiten zijn de thema’s vrijheid, nieuwe stap, grenzen, vernieuwing en zingeving. Zelf heb ik jarenlange ervaring in leiding geven. Mijn achtergrond: theoloog, gediplomeerd coach en pionier. Ik ben onder andere als vrijwilliger betrokken bij innovatie in een buurtnetwerk bij het thema sociaal isolement.

Openingstijden

Ma - Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-09-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/OedsBlokCoachingLeiderschapInnovatie/
Twitter: https://twitter.com/oedsblok

Categorieën: Plumbers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Oeds Blok coaching leiderschap innovatie in Noordewierweg 209, Amersfoort Utrecht 3812 DG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Amersfoort Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amersfoort Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amersfoort Utrecht, 3812 DG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5228752]