Pala Verloskundigenpraktijk

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Joannes Tolliusstraat 30 , 3818 NB Amersfoort, Utrecht

E-mail - Geen ingevoerd

Over Pala Verloskundigenpraktijk

In verwachting zijn is een spannende tijd voor jou en je partner. Natuurlijk is het fijn om al je vragen te stellen aan iemand die veel ervaring heeft met geboortes van kinderen. Onze website zal, samen met de folder "Zwanger", veel van jouw vragen beantwoorden en geeft je informatie over de begeleiding die wij jou in deze bijzondere tijd van je leven geven.

Wij begeleiden je vanaf het begin van je zwangerschap, bij je bevalling en in het kraambed. Dit is een stukje maatwerk wat bestaat uit samen kijken hoe het met jou gaat en adviezen geven, zonodig doorverwijzen. Eén van ons helpt je thuis of in het ziekenhuis tijdens de bevalling. Na de geboorte van jullie kindje bezoeken wij je ongeveer vier keer voor een kraambedcontrole. Ook vindt er standaard een nacontrole plaats 6 weken na de bevalling.

Je kunt bij ons terecht ook terecht voor het kinderwensspreekuur!

Dienstdoende verloskundige 06-51303495: dag en nacht bereikbaar voor bevallingen, spoedgevallen en dringende vragen.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Obstetricians

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Amersfoort Utrecht

Is Pala Verloskundigenpraktijk in Joannes Tolliusstraat 30, Amersfoort Utrecht 3818 NB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bevalling diensten in Amersfoort Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amersfoort Bevalling per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amersfoort Utrecht, 3818 NB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819583]