PAScad start met het beheren van (cad)tekeningen via PAScad.net

PAScad start met het beheren van (cad)tekeningen via PAScad.net van Pascad - Delegeer Cadbeheer

Door: Pascad - Delegeer Cadbeheer  07-05-2007
Trefwoorden: Uitbesteden, Tekenkamer, Tekeningbeheer

PAScad start met het beheren van (cad)tekeningen via PAScad.net

1 januari 2007 – Amersfoort

PAScad is een tekenbureau dat het beheer van tekenwerk van organisaties overneemt. Daarbij richt het zich hoofdzakelijk op de facilitaire markt. Binnen de facilitaire afdelingen zijn tekeningen niet meer weg te denken. Of het nu is voor de vluchtroute of om een verhuizing voor te bereiden, tekeningen komen overal van pas. PAScad wil die afdelingen ondersteunen en adviseren bij dit tekenwerk. Dit doen zij door de tekeningen over te nemen en te beheren op hun eigen server. Vervolgens worden de tekeningen beschikbaar gemaakt via een beveiligde internetsite www.PAScad.net. Klanten krijgen hierop een inlog om hun informatie te bekijken.
Dit biedt een aantal voordelen:

Centraleopslag; één centrale opslag voor de tekeningen. Hoe vaak komt het nl. niet voor dat tekeningen “zoek” raken. Van hoeveel locaties zijn er geen tekeningen beschikbaar? En moet d.m.z. inmeet opdrachten opnieuw een locatie worden ingemeten en uitgetekend.

Kostenbesparing; omdat er niet gemuteerd wordt, zijn er ook geen licenties nodig voor cad-software. Op de site wordt gebruik gemaakt van een gratis plugin.

Beheersbaarheid; de beheersbaarheid en inzichtelijkheid van de kosten. Het is eenvoudig te zien welke uren er zijn uitgevoerd en waaraan.

Uiteraard is het ook mogelijk om PAScad in te schakelen voor regulier cad-tekenwerk. Zonder dat de tekeningen in beheer worden genomen. Bekijk de website voor de mogelijkheden.
PAScad is te bereiken op internet via http://www.PAScad.nl

Voor informatie:

PAScad
Contact: A. Lozeman
Postbus 1276, 3800 BG Amersfoort
Natriumweg 7, 3812 PV Amersfoort
Tel: 033 – 462 52 73
Fax: 033 – 462 52 74
E-mail: [email protected]

Trefwoorden: Cadafdeling, Delegeer Cadbeheer, Tekeningbeheer, Tekenkamer, Uitbesteden,

Contact Pascad - Delegeer Cadbeheer

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share