Priox biedt oplossing voor planning en scheduling

Priox biedt oplossing voor planning en scheduling van Priox

Door: Priox  01-08-2007
Trefwoorden: Priox

Amersfoort, 1 augustus 2007 – Priox, leverancier van oplossingen op het gebied van ITIL Service Management, Keten- en Regiemanagement breidt haar Enterprise Management Software Solution uit op het gebied van project optimalisatie. Beheer en planning van resources wordt steeds complexer, vooral als dit organisatiebreed of vanuit verschillende locaties gebeurt. Om dit proces te vereenvoudigen biedt Priox nu een geavanceerd planning en scheduling systeem.

De planning en scheduling applicatie biedt inzicht in de kosten, resources en projectschema’s, zodat projecten volgens planning verlopen en de resources efficiënt ingezet worden. Door de ingebouwde kwantitatieve risico-analyse kan de applicatie bedreigingen vaststellen voordat ze een negatieve impact hebben op de projectprestatie. Daarnaast kunnen resources handmatig toegewezen worden op basis van behoefte aan kennis en beschikbaarheid. De applicatie presenteert automatisch oplossingen waarbij streefdata en resourcegebruik door alle projecten worden meegewogen. Verder kunnen de gegevens gedeeld worden met desktop planning tools, zoals Microsoft Project. Gegevens afkomstig uit andere systemen, zoals SAP en Oracle Projects, kunnen tevens in deze applicatie geïntegreerd worden.

Door het planning en scheduling systeem te koppelen aan het portfoliomanagement systeem van Priox krijgt de manager aan de hand van een interactief dashboard, een real-time overzicht van de voortgang van alle lopende projecten. Wanneer een planning niet gehaald dreigt te worden kan daar direct op worden gereageerd door bijvoorbeeld meer mensen of middelen op dat betreffende project in te zetten.

Priox heeft zich tot doel gesteld organisaties te helpen om op operationeel, strategisch en tactisch niveau de juiste beslissingen te nemen op basis van kennis en de juiste KPI-meetgegevens. “Dit doen wij door het aanbieden van Enterprise Management Software Solutions”, licht Antoine Jansen, Commercieel Directeur van Priox toe. “Om onze visie nog meer kracht bij te zetten, bieden we ter aanvulling van de Priox Service Management Suite oplossingen aan voor het optimaliseren van projecten. Deze combinatie maakt dat project- en resourcemanagers nu eenvoudiger en sneller inzicht krijgen in het verloop van hun projecten.”

Trefwoorden: Priox

Contact Priox

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share