Priox breidt dienstverlening uit naar Oost-Europa

Door: Priox  27-06-2007
Trefwoorden: Roemenie, Oost-europa, Ketenmanagement

Amersfoort, 27 juni 2007 – Priox, leverancier van oplossingen op het gebied van ITIL Service Management, Keten- en Regiemanagement, breidt de dienstverlening uit naar Oost-Europa met een vertegenwoordiging in Roemenië.

Vanuit Oost-Europa wordt er een groeiende vraag naar IT-oplossingen op het gebied van beheer en ontwikkeling verwacht. Om op deze toenemende behoefte in te kunnen spelen is Priox in Brasov, Roemenië, vertegenwoordigd. Van hieruit gaat Priox de Oost-Europese markt bedienen. De gang naar Roemenië sluit aan op de missie om wereldwijd IT-service en outsourcing management systemen te bieden.

“Om aan de verwachte vraag vanuit Tsjechië, Polen, Rusland en Roemenië te kunnen voldoen, beschikken wij nu ook over vertegenwoordiging in Oost-Europa”, aldus Antoine Jansen, commercieel directeur Priox. “Wij hebben bewust voor Roemenië gekozen, aangezien het kennisniveau op het gebied van IT hier erg hoog ligt. Dit komt door de gerenommeerde universiteiten die jaarlijks vele ambitieuze en innovatieve IT-specialisten afleveren. De combinatie van het hoge kennisniveau en de verwachte economische groei is in de keuze voor Roemenië doorslaggevend geweest.”

-------------------------

Over Priox
Priox levert de Priox Service Management Suite. Een geavanceerd service management platform waarbij de geboden functionaliteit via de windows client 100% gelijk is aan de web client. Priox is gebaseerd op de open .Net technologie en biedt via een overzichtelijk dashboard waarmee organisaties de regie kunnen voeren over de prestaties van outsourcing leveranciers. Priox combineert de data uit de diverse servicedesk applicaties en koppelt deze gegevens aan de bedrijfsdoelstellingen. En daarmee is Priox het eerste dynamische outsourcing management tool in zijn soort. Priox is ontworpen door een team enthousiaste experts op het gebied van ITIL-ISO/IEC20000, Cobit en Sarbanes Oxley. Omdat Priox communicatie afhandelt via XML berichten, kunnen alle mogelijke programma’s die ook XML-ondersteunen eenvoudig worden gekoppeld. Priox voldoet aan de ITIL-normen en de Pink Verified Enhanced normering. Kijk voor meer informatie op www.priox.com

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:
Marcommit PR
Ingeborg Schrijver
035-5822730
[email protected]

Trefwoorden: Itil Management, Ketenmanagement, Oost-europa, Regiemanagement, Roemenie,

Contact Priox

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share