Priox breidt team uit met .Net ontwikkelaar

Priox breidt team uit met .Net ontwikkelaar van Priox

Door: Priox  12-07-2007
Trefwoorden: Roemenie, Priox

Amersfoort, 12 juli 2007 – Alexandru Lascar is gestart als .Net ontwikkelaar bij Priox, leverancier van oplossingen op het gebied van ITIL Service Management, Keten- en Regiemanagement. Na zijn studie aan de Polytechnics University van Boekarest heeft hij ruim zes jaar ervaring opgedaan in het ontwikkelen van complexe .Net technologieën. Hij was onder andere werkzaam als Senior Application Architect en Developer bij Aquasoft in Roemenië.

“Na zes jaar in Roemenië gewerkt te hebben voelde ik de behoefte om mijn horizon te verbreden in West-Europa. Een uitdaging, op zowel het professionele als het persoonlijke vlak”, aldus Alexandru Lascar. “Toen Priox op mijn pad kwam nam het plan serieuze vormen aan. Priox is een bedrijf waar ik zelfstandig en met hoog gekwalificeerde ontwikkelaars kan werken aan innovatieve Enterprise Management Software oplossingen.”

”In Alexandru Lascar hebben wij een ambitieuze, gekwalificeerde .Net ontwikkelaar gevonden”, aldus Antoine Jansen, commercieel directeur van Priox. “Met zijn ruime ervaring in de applicatiesoftware markt en zijn kennis op het gebied van .Net technologie is hij een aanwinst voor ons team. Naast het werken als ontwikkelaar biedt hij tevens ondersteuning aan het resources partnership in Roemenië.”

--------------

Noot voor de redactie: bijgesloten een foto van Alexandru Lascar, .Net ontwikkelaar bij Priox.

Over Priox
Priox levert de Priox Service Management Suite. Een geavanceerd service management platform waarbij de geboden functionaliteit via de windows client 100% gelijk is aan de web client. Priox is gebaseerd op de open .Net technologie en biedt een overzichtelijk dashboard waarmee organisaties de regie kunnen voeren over de prestaties van outsourcing leveranciers. Priox combineert de data uit de diverse servicedesk applicaties en koppelt deze gegevens aan de bedrijfsdoelstellingen. En daarmee is Priox de eerste dynamische outsourcing management tool in zijn soort. Priox is ontworpen door een team enthousiaste experts op het gebied van ITIL-ISO/IEC20000, Cobit en Sarbanes Oxley. Omdat Priox communicatie afhandelt via XML berichten, kunnen alle mogelijke programma’s die ook XML ondersteunen eenvoudig worden gekoppeld. Priox voldoet aan de ITIL normen en de Pink Verified Enhanced normering. Kijk voor meer informatie op www.priox.nl

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:
Marcommit PR
Ingeborg Schrijver
035-5822730
[email protected]

Trefwoorden: Priox, Roemenie

Contact Priox

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share