Priox en ConceptSales bundelen krachten

Door: Priox  11-04-2007
Trefwoorden: Ketenbeheer, Priox, Itil Service Management

Amersfoort/Lelystad, 11 april 2007 – Priox, leverancier van oplossingen op het gebied van ITIL Service Management, ketenbeheer en regiemanagement, is een samenwerking aangegaan met ConceptSales, een strategische ICT-dienstverlener. Door de samenwerking met Priox biedt ConceptSales ICT-bedrijven, naast portfolio-ontwikkeling, operationele inrichting en salesondersteuning, nu de mogelijkheid tot het automatiseren en beheren van processen en het maken van managementrapportages.

ConceptSales richt zich op ICT-bedrijven die hun portfolio willen uitbreiden met beheerdiensten. Door de toevoeging van Priox in het ‘out-of-the-box’-pakket van ConceptSales kunnen ICT-bedrijven de dienstverlening naar hun klanten toe verder optimaliseren. De Priox-producten bieden de mogelijkheid om het volledige ITIL Service Management voor klanten uit te voeren. Tevens kan met het Priox Intelligence Dashboard een IT-bedrijf in één oogopslag zien hoe de prestaties naar klanten zijn, hoe bedrijfsprocessen verlopen, of SLA’s wel of niet worden gehaald en waar direct verbeteringen mogelijk zijn.

Johanan Bos, commercieel directeur bij ConceptSales: “Wij hebben bewust gewacht op de lancering van Priox. Zij onderscheiden zich met hun uitstekende contract management module, uitgebreide rapportagemogelijkheden en het management dashboard, dat juist ook menselijke prestaties in kaart kan brengen. Samen met Priox kunnen we nu een echt compleet control center in SaaS-model (Software as a Service) aan onze klanten aanbieden. Door de modulaire opbouw bieden de Priox diensten de flexibiliteit om aan de vraag van grote en kleine ICT-bedrijven te voldoen.”

----------------------------------

Over ConceptSales
ConceptSales is voor ICT-bedrijven in de Benelux de strategische partner op het gebied van ICT-beheerdiensten. De onderneming helpt partners met portfolio-ontwikkeling, operationele inrichting en met succesvolle verkoop van deze diensten. Ondersteund door technologisch innovatieve concepten is ConceptSales in staat om ICT-dienstverlening snel rendabel te maken en te houden voor haar partners. Daarnaast heeft de onderneming een ondersteuningsprogramma opgezet waardoor klanten een blijvend beroep kunnen doen op deze expertise. ConceptSales volgt de technologische ontwikkelingen nauwgezet en selecteert applicaties die waarde toevoegen en innovatief zijn. Om maximaal te kunnen profiteren bouwt ConceptSales al zijn oplossingen op basis van het Software as a Service model (SaaS). Met het eigen control center halen klanten de nieuwste ontwikkeling in huis zonder grootschalig te investeren.
Voor meer informatie zie www.conceptsales.nl

Over Priox
Priox levert de Priox Service Management Suite. Een geavanceerd service management platform waarbij de geboden functionaliteit via de windows client 100% gelijk is aan de web client. Priox is gebaseerd op de open .Net technologie en biedt via een overzichtelijk dashboard waarmee organisaties de regie kunnen voeren over de prestaties van outsourcing leveranciers. Priox combineert de data uit de diverse servicedesk applicaties en koppelt deze gegevens aan de bedrijfsdoelstellingen. En daarmee is Priox het eerste dynamische outsourcing management tool in zijn soort. Priox is ontworpen door een team enthousiaste experts op het gebied van ITIL-ISO/IEC20000, Cobit en Sarbanes Oxley. Omdat Priox communicatie afhandelt via XML berichten, kunnen alle mogelijke programma’s die ook XML-ondersteunen eenvoudig worden gekoppeld. Priox voldoet aan de ITIL-normen en de Pink Verified Enhanced normering. Kijk voor meer informatie op www.priox.com.

Trefwoorden: Automatiseren Processen, Conceptsales, Itil Service Management, Ketenbeheer, Priox, Regiemanagement,

Contact Priox

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share