Priox lanceert VCA Manager

Door: Priox  17-01-2008
Trefwoorden: Aannemer, Vca, Vgm

Nieuwe beheeroplossing voor VGM bespaart vijftig procent in kosten en tijd

Amersfoort, 17 januari 2008 – Priox, leverancier van oplossingen op het gebied van ITIL service management en keten- en regiemanagement, lanceert VCA Manager™. VCA Manager is de oplossing op het gebied van geautomatiseerd beheren en verwerken van VCA, de VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) Checklist voor Aannemers. Deze checklist is een uitgebreide vragenlijst die wordt gebruikt als doorlichting- en screeningsysteem voor aannemers. Priox VCA Manager richt zich op ondernemingen die VCA gecertificeerd zijn en ondersteunt de gehele VCA-administratie. Vanaf 1 juli 2008 zijn VCA** gecertificeerde bedrijven verplicht alleen nog gebruik te maken van onderaannemers die voldoen aan de VCA.

De VCA-administratie betekent veel los papierwerk, aangevuld met verschillende digitale bestanden. Dit alles wordt door een VGM-medewerker gecoördineerd en gecontroleerd. Met Priox VCA Manager kunnen werknemers zelf online VGM-gegevens inzien, invullen en voorzien van een elektronische handtekening. Afwijkingen en tekortkomingen in het VGM-proces worden door middel van een duidelijk rapportagesysteem direct inzichtelijk gemaakt. Iedere gebruiker ziet bij het inloggen via het persoonlijke dashboard in één oogopslag wat hij of zij nog moet doen. Op deze manier blijft de administratie up-to-date en wordt veel tijd bespaard.

Met de Priox beheeroplossing wordt informatie volgens een vaste methodiek uniform opgeslagen. Dit maakt het zeer eenvoudig om trendanalyses te maken en daarmee verbeterpunten te ontdekken die noodzakelijk zijn bij risicoanalyse. Kwaliteitsmanagement wordt op deze manier een stuk eenvoudiger. Een uitgebreide planmodule voor VGM-vergaderingen, bijvoorbeeld toolboxmeetings, maakt het werk van een VGM-medewerker plezieriger. Met deze oplossing zijn organisaties altijd gereed voor controle of inspectie. Werknemers kunnen VGM-informatie aanleveren en inzien vanaf elke werkplek en locatie. Door het terugdringen van de te investeren tijd wordt ook een kostenbesparing gerealiseerd.

“Met Priox VCA Manager breekt een nieuw tijdperk aan”, aldus Antoine Jansen, Commercieel Directeur Priox. “Bedrijven zijn voor hun VCA-administratie niet meer alleen afhankelijk van de VGM-functionaris. Ook andere werknemers kunnen overal en altijd zien hoe de VCA-administratie ervoor staat. Daarnaast is een tijd- en kostenbesparing van zo’n vijftig procent haalbaar ten opzichte van de huidige VCA-administratie.”

Beschikbaarheid
Priox VCA Manager is naast volledige aanschaf, ook beschikbaar als SaaS (Software as a Service). De applicatie is eenvoudig te installeren en kent kort implementatietraject. Voor gebruik is geen training nodig, daarnaast wordt het beheer en de back-up door Priox verzorgd.

----------------------

Over Priox
Priox levert de Priox Service Management Suite. Een geavanceerd service management platform waarbij de geboden functionaliteit via de windows client 100% gelijk is aan de web client. Priox is gebaseerd op de open .Net technologie en biedt een overzichtelijk dashboard waarmee organisaties de regie kunnen voeren over de prestaties van outsourcing leveranciers. Priox combineert de data uit de diverse servicedesk applicaties en koppelt deze gegevens aan de bedrijfsdoelstellingen. En daarmee is Priox de eerste dynamische outsourcing management tool in zijn soort. Priox is ontworpen door een team enthousiaste experts op het gebied van ITIL-ISO/IEC20000, Cobit en Sarbanes Oxley. Omdat Priox communicatie afhandelt via XML berichten, kunnen alle mogelijke programma’s die ook XML ondersteunen eenvoudig worden gekoppeld. Priox voldoet aan de ITIL normen en de Pink Verified Enhanced normering. Kijk voor meer informatie op www.priox.nl

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:
Marcommit PR
Ingeborg Schrijver
035-5822730
[email protected]

Trefwoorden: Aannemer, Beheeroplossing, Vca, Vca Manager, Vgm,

Contact Priox

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share