Regardz Hospitality Group

Door: Regardz Hospitality Group  31-05-2006
Trefwoorden: Hotels, Hospitality, Meeting Centers

Regardz Hospitality Group exploiteert hotels en meeting centers in Nederland en heeft onder de naam Bridgez een gespecialiseerd development en consultancy activiteit. Regards betekent zoveel als ‘hoogachtend’ of ‘met vriendelijke groet’ de gebruikelijke afsluiting van een brief in het Engels. Een andere vertaling van regards is egards. En wie met egards wordt behandeld kan rekenen op een eervolle of respectvolle behandeling; de wijze waarop we met u omgaan. Met een ‘z’ op het eind is Regardz eigenzinnig geschreven. Zo laten we in de naam al doorschijnen dat we onderscheidend zijn in de wijze waarop wij hotelovernachting en faciliteiten voor bijeenkomsten en evenementen aanbieden.

Regardz Hospitality Group maakt voor haar hotels gebruik van het internationale label van Golden Tulip, met de merknamen Tulip Inn voor 3-sterren hotels en Golden Tulip voor de 4-sterren hotels. De onder eigen label samengebrachte Regardz Meeting Centers vormen de grootste keten van gespecialiseerde accommodaties voor bijeenkomsten in Nederland.

Zowel de hotels in het portfolio van Regardz Hospitality Group als Regardz Meeting Centers voeren een onderscheidend bedrijfsconcept. Of het nu een training, vergadering, evenement of een groot congres is, Regardz biedt precies wat nodig is om het beste uit bijeenkomsten te halen. Middels Meeting Garant is iedere organisator van een bijeenkomst verzekerd van de kwaliteit van de bijeenkomst en ons specialisme. De hotels bieden daarnaast alle ruimte en faciliteiten en service voor een ontspannen overnachting, of dit nu voor een zakelijke verblijf is of een privé verblijf.

De wensen van onze gasten, gebruikerspanels, tevredenheidmetingen en kennissessies met onze medewerkers vormen de basis van de dienstverlening. Middels een kwaliteitssysteem dat ISO gecertificeerd is wordt continue gewerkt aan kwaliteitsverbetering en maximaal comfort van de gast. Bij Regardz doen we wat we beloven, bij ons is een afspraak ook echt een afspraak!


11 Locaties bieden:
2 Bioscopen
4 Coffee Tea & Me coffeecorners
13 Bars
18 Restaurants
220 Ruimtes voor bijeenkomsten
516 Hotelkamers
500 Professionele medewerkers
1250 Personen maximum capaciteit bij een bijeenkomst (Zwolle)

Trefwoorden: Hospitality, Hotels, Meeting Centers

Contact Regardz Hospitality Group

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share